CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Top 10 Cărți De Desenat Pentru Adulți și Creioane Colorate Potrivite

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți Top 10 cărți de desenat pentru adulți și creioane colorate potrivite? Avem o mulțime de opțiuni pentru tine și pentru momentele de relaxare. Caută aici!

Top 10 cărți de desenat pentru adulți și creioane colorate potrivite

Ce faci in weekend-urile in care e foarte frig, ploua sau, efectiv, nu ai chef de socializare? Seara sau chiar in pauza de la birou? Daca ti-ai epuizat ideile, te ajutam noi! De altfel, poti pune in aplicare sugestiile noastre si cand calatoresti cu autocarul sau trenul. Alege ce ti-ar placea din acest top 5 carti de desenat pentru adulti! Mergi pe mana noastra!

Noi am desenat cateva cu mare spor si vi le recomandam si voua!

       

 

1. Padura fermecata. Carte de colorat si activitati antistres. Pe de o parte, desene care abia asteapta sa prinda viata; pe de alta parte, simboluri speciale si obiecte magice. Deschide usa castelului si vei gasi o comoara nepretuita!

2. Oceanul disparut. Carte de colorat si activitati antistres. Faci cunostinta cu lumea acvatica, te imprietenesti cu o multime de personaje dragute si ai parte si de aventura.

3. Gradina secreta. Micile creaturi din paginile cartii Johannei Basford abia asteapta sa fie descoperite. Toate asteapta sa fie aduse la viata prin intermediul culorilor. 

        

4. Agenda antistres - Gradina secreta. Pune-ti imaginatia la contributie si insufla viata ilustratiilor! Aceasta carte o gasesti exclusiv pe Elefant si te poti bucura de 72 de ilustratii.

5. Coloring Dream Mandalas. Coloreaza, traieste povestea din fiecare pagina si uita de probleme! Peste 20 de modele si AICI. 

Acum si copiii au carti de colorat. Comanda-le cate un exemplar din sugestiile urmatoare:  

1. Set creatie Mandala 2 in 1 - Disney Frozen. Printesa preferata, Rapunzel, le ajuta pe fetite sa deseneze si sa se distreze. Setul contine inclusiv sabloane si coli de hartie sau mai exact: sablonul are diametrul de 21 de cm, iar fiecare set contine: 1 cadru de desen, 1 sablon, 10 coli de hartie, 1 carioca cu vaful ascutit si 4 ceioane colorate.

2. Creioane colorate 24 culori + ascutitoare Eco L Faber-Castell. Sunt ideale pentru imaginatia copilasilor tai, redand fidel povestile pe care si le imagineaza.

Una din rezolutiile tale, de anul acesta, trebuie sa fie si relaxarea. Ia-ti o pauza din cand si rasfoieste o carte antistres, aleasa din sugestiile de mai sus. Vei uita de probleme, stres si nervi! 

ps: Cartile de colorat pot fi daruite chiar si fara o ocazie in mod special. Cumpara online mai multe carti si ofera-le cadou prin birou. Pur si simplu!