CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cele Mai îndrăgite Boardgame-uri Pentru Un Weekend Cu Prietenii

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 Dacă vrei să ai acces în exclusivitate la cele mai îndrăgite boardgame-uri pentru un weekend cu prietenii, te invităm la noi pe site. Intră și alege ce dorești.

Cele mai îndrăgite boardgame-uri pentru un weekend cu prietenii

E randul tau sa organizezi intalnirea cu prietenii? Vino cu o idee originala si surprinde-i cu cateva jocuri de socializare, de creativitate si de strategie, pe care le poti cumpara online! Lasa filmele pe data viitoare si alege acum niste boardgame-uri. Cateva dintre cele mai indragite le gasesti in lista de mai jos.

Jocul ne permite uitarea de sine, ne permite sa ne depasim si sa fim creativi, nu-i asa?

Boardgame-uri inedite

- Invata sa construiesti de la zero cu un Joc Catan, dar si sa-ti testezi abilitatile de negustor. Insula abia a fost descoperita, dar in curand se va aglomera... Jocul, aparut in anul 1995, se bucura si acum de o popularitate extraordinara, existand campionate dedicate atat pe plan international cat si la noi in tara. Actiunea jocului este una simpla. 

- Distractia e garantata cu un Joc Activity Totul Este Posibil. Accepta provocarea!

- Prietenii tai nu au auzit niciodata de Carcassonne - Big Box 5?. Cumpara atunci jocul si testati-l! Nu dureaza mai mult de 40 de minute.

- O adevarata provocare ar fi sa jucati si Dixit. Imbina misterul cu distractia si amuzamentul.

Boardgame-uri pentru persoane cu imaginatie bogata

- Crezi ca esti un bun constructor? Sa te vedem atunci cum te descurci cu Jenga Refresh, un joc cu 54 de blocuri de lemn. Trebuie sa extragi piesele din partea de jos a constructiei si sa le pui in partea superioara, bineinteles fara a o darama.

- Daca stii sa joci Monopoly, e cazul sa treci la nivelul superior. Alege Joc Monopoly Here & Now, editie globala. Un negociator bun stie cand sa riste si cand sa renunte.

- Crezi ca faci fata unei tranzactii mai speciale? Atunci joaca impreuna cu prietenii Reteaua energetica. Trebuie sa cumperi centrale energetice, concurand cu restul participantilor.

- Game of Thrones - The Boardgame 2nd edition te asteapta sa-l cumperi! Stocul e limitat!

Cand esti cu prietenii, timpul parca zboara! Profita de clipele in care va intalniti si provoaca-i la un boardgame. Distractia e garantata!