CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Vara Aceasta Purtăm Sandalele Cu Platformă și Talpă Mai înaltă

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Vara aceasta purtăm sandalele cu platformă și talpă mai înaltă! Este atât de cald că nu mai știm ce să mai facem să ne răcorim chiar și dacă stăm la umbră.

Vara aceasta purtăm sandalele cu platformă și talpă mai înaltă

Sandalele cu platformă își au originea în timpuri îndepărtate, fiind purtate în Grecia antică de către actorii care puneau în scenă diferite ipostaze de teatru. În lumea modei, sandalele cu platformă au reprezentat întotdeauna o variantă confortabilă de a pune în valoare o ținută elegantă, romantică sau una compusă în stilul casual. Ca și anii trecuți, modelele de sandale cu platformă/talpa inalta se află pe lista celor mai în vogă articole de încălțăminte lansate anul acesta, fiind aduse pe rafturile magazinelor în culorile dominante ale sezonului.

Asa ca vara asta nu te multumi sa porti un singur tip de sandale, modelul clasic.  Vezi selectiile noastre:

Ce modele de platforme se poartă în 2018? Deși revin în sezonul actual, sandalele cu platformă care se poartă anul acesta primesc o tușă atipică, atât ca model de platformă, culoare sau combinații de culori, cât și ca inserții și aplicații.
- Sandale cu platformă și toc gros: create într-o singură nuanță sau cu imprimeuri colorate, sandalele cu platformă care păstrează și tocul sunt extrem de versatile și pot fi adăugate unei rochii elegante sau lejere, atât ziua cât și seara, în cadrul unei petreceri de tip cocktail.
- Sandale cu imprimeu floral, din material textil: sunt ideale pentru zilele calde de vară, promițând să devină una dintre perechile care îți vor defini stilul în acest sezon cald.
- Sandale cu platformă din lemn: au fost, începând cu anii 70, adevărate piese de bază în garderoba pasionatelor de modă și rămân în continuare preferatele femeilor atunci când vor să adauge câțiva centimetri în plus la înălțime, dar să și poată merge mult timp încălțate cu acestea.

Click pe sandalele cu talpa inalta preferate si alege sa le cumperi online: 

Ce materiale sunt utilizate anul acesta pentru creații unice? Dacă ești deja familiarizată cu materialele textile pentru sandalele cu platformă, precum catifeaua si pânza fină, anul acesta pregătește-te să alegi un model confecționat din brocard, denim, materiale brodate cu modele inflorate, barete și tocuri îndrăznețe.

Cine poate purta sandalele cu platformă? Acest model de încălțăminte va câștiga întotdeauna teren pentru confortul adăugat în timpul purtării. Conturând o siluetă și postură corectă, sandalele cu platformă pot fi purtate de diferite tipologii feminine. În comparație cu sandalele cu toc cui sau pantofi stiletto, aceste sandale permit purtarea în diferite momente ale zilei, indiferent de ocazie.