CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

10 Idei Cadouri Pentru Proaspetele Mămici

Actualizat: 28 March, 2024 | Rating:

🎁 De vrei cadouri pentru cei mici, bucurii pentru mămici, dă un click exact aici. Vă punem la dispoziție 10 idei cadouri pentru proaspetele mămici. Te așteptăm!

10 idei cadouri pentru proaspetele mămici

Cărți cadou pentru proaspetele mămici

Maternitatea este o etapă mai mult decât importantă și fascinantă din viața unei femei, din acel moment inima ei bate pentru ea și copilul ei în ritm deosebit. Un cadou potrivit pentru o tânără mămică ar fi o carte destinată acesteia. Astfel, va avea oportunitatea de a învăța și extrage lucruri cât mai utile și sfaturi de valoare pentru a-și crește cât mai corect ființa iubită. Precum copilul reprezintă cel mai de preț lucru din viața unei mame, acest cadou va fi unul practic, util și atunci când va crește acesta poate deveni o amintire călduroasă sau chiar un cadou transmis din generație în generație.

Produse de îngrijire - cosmetice potrivite pentru o lăuză

O proaspătă mămică are nevoie de o mulțime de lucruri atât pentru ea, cât și pentru micuțul ei bebeluș. Dacă te gândești la ce cadouri să îi achiziționezi, nu este nimic greșit în a o întreba înainte pentru a nu îi duce un cadou pe care deja îl are. Pentru ea poți alege accesorii pentru alăptare cum ar fi bustiere, dischete absorbante, cremă hidratantă și calmantă, cremă pentru estomparea vergeturilor, loțiuni de corp pentru răsfățul personal, deodorant natural, fără săruri de aluminiu sau chiar și balsam de buze hidratant. Pentru bebeluș de asemenea, îi poți oferi produse de îngrijire după băiță, fără parfum sau substanțe iritante.

Centuri postnatale pentru proaspete mămici

Fiecare dintre noi ar trebui să știe că aducerea pe lume a unui copilaș nu este deloc o treabă ușoară. Pe lângă toate stările de greață, anxietate, dureri abdominale, de pe tot parcursul sarcinii, cel mai greu și dureros moment este aducerea pe lume a bebelușului. Acest proces necesită foarte multă energie și toleranță la durere. Dacă ai pe cineva apropiat care trece prin astfel de momente, arată-i aprecierea ta oferindu-i cadou una dintre zecile de centuri postnatale pentru proaspete mămici. Această centură îi va susține abdomenul, talia și șoldurile, dar totodată o va ajuta să-și reîntărească mușchii slăbiți în timpul sarcinii.

Rame foto, pentru amintiri de neuitat

Proaspetele mămici au grijă de cel mic la fiecare oră din zi sau din noapte cu puțin ajutor din partea partenerului sau uneori a unei bone. De aceea, aceste momente speciale din viața celui mic trebuie prețuite și păstrate mai mult decât o amintire. Pozele sunt cele care imortalizează momentele deosebite și care ne ajută să ne amintim cât de drăgălași erau cei mici când erau bebeluși. De aceea, ai nevoie de rame foto, pentru amintiri de neuitat, pentru a pune în evidență momentele pe care memoria le poate șterge din minte, dar pozele le păstrează mai vii ca niciodată. Ramele le pun în evidență cel mai bine.

Perne potrivite pentru alăptare

Perioada alăptării este una specială în viața mămicii, dar și a bebelușului. Este un moment unic în viață pe care niciunul dintre cei doi nu îl va uita prea curând. De fapt nici nu ar trebui să uite legătura pe care o au cei doi. Dacă vrei să faci un cadou util unei proaspete mămici poți apela la anumite perne potrivite pentru alăptare. Astfel îi vei oferi mămicii un cadou practic și util în timp ce o ajuți să alăpteze cât mai ușor. Perna de alăptare este un produs nou apărut pe piață care le face viața mai ușoară mamelor, dar și bebelușilor care pot fi alăptați într-o poziție cât mai confortabilă.

Kit-uri de amprente nou născuți

Dacă soția, mama ta, sau altcineva apropiat este o proaspătă mămică și tu te gândești încontinuu ce cadou îi poți face, o idee impecabilă este un kit de amprente pentru nou născuți. Deoarece fotografiile deja se pot stoca și pe dispozitive mobile, nimeni nu le mai printează și nu face albume foto, iar o amintire palpabilă este cu mult mai plăcută și mai eficientă, copilul astfel poate să o ia în mâini și să se bucure de acele amintiri, însă este o inovație în astfel de amintiri, acestea sunt kit-urile de amprente pentru nou născuți. Cu ajutorul acestor kit-uri tu vei putea face niște amprente cu mărimea piciorușului, a mâinii etc a copilului tău.

Cadouri pentru un nou născut

Proaspetele mămici nu mai știu cum să amenajeze mai frumos camera celui mic și ce lucrușoare drăguțe să îi mai cumpere. De aceea, dacă vrei să îi faci o bucurie, vei apela la cadouri care să fie potrivite pentru cel mic. Dacă nu ai idei, avem noi una: cadouri pentru un nou născut. Aici poți include hăinuțe, biberoane, suzete, căruț sau scaun de mașină, orice ar putea folosi mama pentru cel mic. Îngrijirea celui mic este extrem de importantă, de aceea, produsele de îngrijire și igienă sunt cele mai importante și cele care se termină cel mai repede. Aici poți interveni să îi dai o mână de ajutor.

Ce cadouri nu sunt potrivite pentru o proaspătă mămică?

Focusul unei proaspete mămici este pe sănătatea și îngrijirea celui mic. De aceea, este bine să o ajuți cu ce se poate pentru a avea mai ușor grijă de bebeluș. Este bine să fii atent la nevoile bebelușului și să îi oferi cadouri pentru acesta. A oferi cadouri devine din ce în ce mai dificil în perioada de îngrijire a celui mic. Poate te întrebi: ce cadouri nu sunt potrivite pentru o proaspătă mămică? Ei bine, nu îi oferi cadouri pe care nu le poate folosi. Dacă stă tot timpul cu bebelușul, oferirea unui bilet pentru teatru sau cinema poate să fie dezamăgitor pentru că îi aduce aminte de libertatea de dinainte de sarcină.