CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Zmeie și Jucării Zburătoare Pentru Copii, De Avut în Parcuri Sau La Mare

Actualizat: 18 April, 2024 | Rating:

🎁 Bucuria înălțării unui zmeu pentru copii nu se compară cu niciun joc video sau pe telefon, așa că asigură-te că iei unul în bagajul de excursie sau pentru concediu. Un cadou înălțător!

Zmeie și jucării zburătoare pentru copii, de avut în parcuri sau la mare

Bucuria înălțării unui zmeu nu se compară cu niciun joc video sau pe telefon, așa că asigură-te că luați unul pentru fiecare copil în bagajul de excursie sau pentru concediu. Și pentru că vara zilele senine cu vânt blând sunt mult mai multe, optează pentru această activitate ori de câte ori aveți timp pentru a vă deplasa într-o zonă potrivită.

Ghid util de utilizare - învățați împreună să înălțați un zmeu!

Manevrarea unui zmeu nu este de dificultate mare, dar nici deosebit de simplă, în special dacă este dirijabil cu o singură sfoară, însă cu cât mai mic este copilul și/sau dacă este prima dată când folosește un zmeu, va fi nevoie de ajutorul lui. În plus, este o experiență plăcută pentru părinți și copii - timp de calitate împreună.

Iată de ce trebuie să ții cont atunci când înălțați un zmeu:

- Modelul perfect de zmeu Design standard, multicolore sau modele moderne, orice model ai alege, experiența va fi mereu diferită. Alegeți împreună modelul de zmeu preferat - după ce ai ales tu câteva în funcție de criteriile tehnice pe care le consideri potrivite.
- Verifică starea vremii și apoi planificați înălțarea zmeului
De îndată ce vei cumpăra zmeul, copilul va vrea să îl înalțe zilnic. Pentru a nu fi dezamăgit, verificați împreună condițiile meteo din zilele următoare - mai ales dacă va fi vânt cald - pentru a reuși să înalțe zmeul și să zboare frumos. Bineînțeles, vor fi evitate zilele înnorate, ploioase.

Pașii cheie pentru a avea succes atunci când înălțați zmeul se referă la direcția de înălțare și la manevrarea zmeului, odată ce a fost lansat. Lansatorul (persoana care înalță zmeul) trebuie să se poziționeze cu spatele în direcția vântului, iar zmeul în fața lui. Odată ce zmeul este eliberat, va fi nevoie să manevrați șnurul ușor, pentru a asigura un grad specific de fricțiune.

De unde să cumperi un zmeu? În magazinele online vei găsi o varietate de modele de zmeie, clasice sau moderne, în formă animale (pești), cu design multicolor - pentru un efect special. Caută câteva modele de calitate și include-l pe cel mic în achiziționarea zmeului - cei mici adoră să contribuie la astfel de decizii.