Ondulator de par Braun AS 530, Putere 1000W, 3 trepte viteza, Lungime cablu 2m

Bucle, cârlionţi, vârfuri răsucite, volum... cu aparatul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun vă puteţi bucura de o nouă coafură în fiecare zi. Sau chiar două sau trei! Aparatul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun vă usucă şi coafează părul dintr-o singură mişcare - şi nici măcar nu trebuie să-l spălaţi de fiecare dată! Utilizaţi funcţia de abur pentru a arunca un jet puternic de umezeală pe fiecare şuviţă pe care o aranjaţi.Şi nu uitaţi să finalizaţi coafura cu funcţia ingenioasă cold shot! Orice coafură veţi alege azi - cu instrumentul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun puteţi fi sigură că părul dumneavoastră arată şi se simte grozav. Bucuraţi-vă de strălucire!  Coafuri versatile CârlionţiCârlionţii moi, lucioşi şi cu aspect natural sunt preferaţii tuturor. Creaţi-vă propria coafură cârlionţată cu aparatului de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun
iată cum: folosiţi peria rotundă mare pentru cârlionţi mari şi largi şi pe cea mică pentru cârlionţi mai mici. Înfăşuraţi părul şuviţă cu şuviţă pe corpul cilindric al aparatului ţineţi şi apoi eliberaţi.BuclePentru coafuri fascinante ca în Hollywood-ul anilor 1940 sau pentru un look fin şi natural - buclele adaugă textură look-ului şi vă încadrează foarte frumos faţa. Pentru a crea bucle deosebit de incitante care sunt ferme, dar nu creţe, utilizaţi peria rotundă mare, rotiţi părul larg în jurul cilindrului şi trageţi uşor pe măsură ce eliberaţi şuviţa.Vârfuri răsuciteOferiţi-i look-ului dumneavoastră o tuşă finală cu vârfurile răsucite! Acestea pot fi obţinute cu uşurinţă cu instrumentul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun. Trebuie doar să răsuciţi partea inferioară a părului în exterior pe peria mică, ţineţi şi apoi eliberaţi. Pentru vârfuri răsucite mai ferme, rotiţi şuviţele mai strâns.VolumSuperbul volum! Este numărul unu pe lista tuturor femeilor. Cu aparatul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun, volumul bogat va fi obţinut doar prin coafare şi uscare. Trebuie doar să daţi click pe "degetele" de volum şi să mişcaţi aparatul în cercuri mici desupra capului. Dispozitivul ingenios pentru crearea volumului ridică părul de la rădăcină şi sporeşte volumul.  Protecţie de top a părului Funcţie aburNu trebuie să vă spălaţi părul de fiecare dată când doriţi o coafură nouă! Funcţia puternică de abur vă permite să vă coafaţi părul din nou prin producerea de abur. Trebuie doar să apăsaţi butonul! Aburul cald, blând vă împrospătează părul - foarte folositor pentru zilele "intermediare", pentru a obţine coafura pe care o doriţi.Ataşamente uniceAtaşamentele unice pentru coafare evită uscarea şi creează rezultate optime deoarece distribuie căldura în mod uniform. Perii fără asperităţi şi netezi ai periilor oferă o prindere sigură pentru rezultate eficiente în timpul coafării fără abraziunea cuticulei. 3 ataşamente: perie mică (18 mm), perie mare (36 mm), dispozitiv pentru volum.Filtru - plasăFiltrul ingenios cu plasă amplasat în partea posterioară a mânerului ergonomic ajută la prevenirea ruperii. Astfel, părul dumneavoastră nu va fi aspirat în aparat şi nu se va încurca în interiorul acestuia. Acest lucru face coafarea şi mai sigură - în plus, puteţi îndepărta cu uşurinţă filtrul pentru a curăţa dispozitivul.PersonalizareCoafarea individualizată necesită configurări individualizate. Cele trei setări de temperatură ale aparatului ajustează căldura şi fluxul de aer în funcţie de nevoile personale. Puteţi fi sigură că gradul de căldură şi fluxul de aer sunt potrivite pentru tipul dumneavoastră de păr, astfel încât părul dumneavoastră să nu se usuce în timpul coafării.


Produs disponibil pe emag.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Casti cu izolare fonica, cadou pentru iubitorii de muzica & Noise Canceling
Casti cu izolare fonica, cadou pentru iubitorii de muzica & ...

Iubitorii de muzică vor fi întotdeauna pasionați de aparatura pe care o utilizează, pentru a se asigura că sunetul este ...

Costume de snorkeling si accesorii cadou pentru iubitorii de inot
Costume de snorkeling si accesorii cadou pentru iubitorii de...

Sporturile acvatice câștigă din ce în ce mai mult teren, indiferent că este vorba despre înot, scufundări sa...

Cadouri cu efect WOW pentru creativi, marketeri, publicitari sau web designeri
Cadouri cu efect WOW pentru creativi, marketeri, publicitari...

Când te gândești la cei mai creativi din viața ta, ai senzația că este simplu să le dăruiești cel mai interesan...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.