Exceptionalii - Povestea succesului

Cu The Tipping Point Malcolm Gladwell a schimbat felul in care intelegem lumea. Exceptionalii (in original Outliers) va schimba felul in care intelegem succesul. Povestile despre cei care au un foarte foarte mare succes se invart in jurul inteligentei si ambitiei. In Exceptionalii Malcolm Gladwell spune ca adevarata explicatie e cu totul alta iar daca vrem sa intelegem cum se ajunge atat de departe ar trebui sa ne luam timp sa cunoastem tot ce tine de contextul acestor oameni: familia locul unde au copilarit data nasterii. Gladwell contesta mitul asa-zisului merit personal explorand raportul dintre succes si cultura hazard sincronizare nastere si noroc si felul in care in pofida calitatilor si talentului cuiva mostenirea culturala poate functiona ca o piedica. Se explica aici in termeni de generatie familie cultura si clasa: ce au in comun Beatles Bill Gates si Mozart care sunt atuurile ascunse ale atletilor de top de ce sunt atat de buni asiaticii la matematica de ce toti avocatii bine cotati din New York au acelasi CV de ce n-a auzit nimeni niciodata de cel mai inteligent om din lume. Viata exceptionalilor oamenii ale caror performante ies din sfera experientei comune urmeaza o logica stranie si inedita. Pentru a descrie aceasta logica Gladwell vine cu un proiect de valorificare maxima a potentialului.


Produs disponibil pe elefant.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cadouri pentru vloggeri - accesorii si multe alte idei in tendinte
Cadouri pentru vloggeri - accesorii si multe alte idei in te...

Cadourile care trebuie oferite tinerilor te pot pune în dificultate, acestea trebuind să li se potrivească temperamentului...

Top 10 Carti de Craciun pentru copii - povesti de iarna, cu Mos Craciun
Top 10 Carti de Craciun pentru copii - povesti de iarna, cu ...

Poveștile de seară și de zi îi poarte pe micuți pe tărâmuri necunoscute, pline de magie și informații extraordi...

Cadouri pentru pasionatii Game of Thrones - carti, jocuri, tricouri, cani, postere, huse iphone, figurine
Cadouri pentru pasionatii Game of Thrones - carti, jocuri, t...

Imposibil sa nu ai prieteni care sa nu urmareasca Game of Thrones si sa nu fie pasionati pana in maduva oaselor de tot ce tin...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.