Pachet Fluturi 1+2+3

Se spune că atunci când citeşti unele cărţi nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi dincolo de aparenţe dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa iar altele sunt altfel. Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici în lumea şi în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi este o invitaţie în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid ca să continue cu paşi grăbiţi şi să sfârşească printr-o avalanşă aparent haotică a tot ceea ce înseamnă şi poate aduce iubirea în viaţa unui om: fluturii iubirii fericire fără margini lacrimi şi amărăciune dezamăgire şi resemnare. Oamenii nu ne apartin. Asta aveam eu sa invat in urma experientelor traite in ultimii ani. Ca nu ne apartin nici macar oamenii pe care ii iubim cel mai mult cei carora ne daruim in totalitate cei carora simtim ca le apartinem pe vecie. Nu ne apartin nici parintii nici copiii nici prietenii. Nimeni. Cu toate ca uneori ne promit ca ne vor insoti pana la capatul drumului nostru oamenii au dreptul sa ne abandoneze oriunde pe parcursul lui. Ei ne pot parasi fara niciun motiv si pot alege alte drumuri alaturi de alti oameni. Sau pot muri. Pe neasteptate. Uneori foarte tineri uneori chiar si copii. Putem fi abandonati si parasiti fara niciun preaviz. Vor incerca sa ni se smulga din suflete cu o brutalitate greu de inteles si de suportat. Uneori vor reusi alteori ne vom incapatana sa-i pastram in sufletele noastre fiindca suntem dependenti de ei si fiindca nu stim sa traim fara ei.


Produs disponibil pe bookzone.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cadouri pentru doamne - daruri de lux sau simbolice, în tendințe
Cadouri pentru doamne - daruri de lux sau simbolice, in tend...

Cauți un cadou pentru o doamnă deosebita din viața ta? Gasesti pe CadoLand sfaturi utile inainte de achiziție, dar si recomand...

Cele mai apreciate Carti de Povesti pentru copii
Cele mai apreciate Carti de Povesti pentru copii ...

Cititul, cărțile, poveștile, alcătuiesc, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase hobby-uri, care ajută deopotri...

Cărți cadouri pentru bebeluși, prima lor bibliotecă pentru vârsta 0-3 ani
Carti cadouri pentru bebelusi, prima lor biblioteca pentru v...

În primii ani de viață, pentru copil, mediul este nou și fiecare spațiu devine un loc de joacă, în care înv...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.