Steve Jobs. Biografia autorizata

Pornind de la o serie de peste 40 de interviuri cu Steve Jobs derulate de-a lungul a peste doi ani precum si pe intervievarea a peste o suta de persoane apropiate lui Jobs familie prieteni adversari competitori sau colegi Walter Isaacson a reusit sa creioneze portretul vietii trepidante si a personalitatii de o intensitate mistuitoare a unui antreprenor creativ care prin pasiunea sa pentru perfectiune si prin hotararea incrancenata a revolutionat sase domenii de activitate: computerele personale filmul de animatie muzica telefoanele tabletele computerizate si continutul digital. Intr-un moment in care Statele Unite cauta modalitati de a-si sustine intaietatea in domeniul inovatiei in care societatile din intreaga lume incearca sa construiasca economii creative adecvate epocii digitale Jobs reprezinta emblema absoluta a inventivitatii imaginanatiei si inovatiei neabatute. Steve Jobs stia ca cea mai buna cale de a crea valoare in secolul XXI rezida in conectarea creativitatea cu tehnologia asa ca a construit o companie in cadrul careia salturile imaginatiei s-au imbinat cu remarcabile reusite din domeniul ingineriei. El si colegii sai de la Apple au fost capabili sa gandeasca diferit: nu au contribuit doar la dezvoltarea unor produse superioare din punct de vedere tehnologic ci au creat dispozitive complet noi si servicii despre care consumatorii nici macar nu stiau ca au nevoie. Nu a fost un sef sau un om exemplar nici un model demn de urmat. Manat de demoni era capabil sa provoace furia si disperarea celor din jur. Insa personalitatea pasiunile si produsele sale se intrepatrundeau la fel ca si componentele hardware si software ale companiei Apple alcatuind un sistem integrat. Asadar povestea sa este una instructiva si totodata plina de povesti continand lectii despre inovatie caracter leadership si valori.


Produs disponibil pe elefant.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cele mai apreciate Carti de Povesti pentru copii
Cele mai apreciate Carti de Povesti pentru copii ...

Cititul, cărțile, poveștile, alcătuiesc, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase hobby-uri, care ajută deopotri...

Cărți cadouri pentru bebeluși, prima lor bibliotecă pentru vârsta 0-3 ani
Carti cadouri pentru bebelusi, prima lor biblioteca pentru v...

În primii ani de viață, pentru copil, mediul este nou și fiecare spațiu devine un loc de joacă, în care înv...

Top 10 Carti de Craciun pentru copii - povesti de iarna, cu Mos Craciun
Top 10 Carti de Craciun pentru copii - povesti de iarna, cu ...

Poveștile de seară și de zi îi poarte pe micuți pe tărâmuri necunoscute, pline de magie și informații extraordi...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.