Aspirator robot Rowenta Smart Force Cyclonic RR8021WH Tehnologie Robart Autonomie 60 min App 7 programe (Negru/Albastru)

  BUCURĂ-TE DE SESIUNI DE CURĂȚAT FĂRĂ EFORT     Tehnologia avansată oferă confort de neegalat pentru sesiuni de curățat rapide, fără efort și rezultate excepționale. De asemenea, tehnologia Cyclonic oferă eficiență maximă și de înaltă performanță.   PERFORMANȚĂ EXCEPȚIONALĂ DE ASPIRARE A PRAFULUI DE PE COVOARE     Tehnologia de înaltă performanță Cyclonic oferă o perie motorizată pentru sesiuni de curățat eficiente și rezultate perfecte pe orice suprafață chiar și pe covoare.   SISTEM AVANSAT DE NAVIGAȚIE     Tehnologia Robart presupune o combinație de cameră și laser pentru a oferi o navigare de înaltă precizie pentru o gamă variată de suprafețe. De asemenea, acest sistem de navigație garantează sesiuni de curățare sigure cu grijă maximă față  de mobilier.   CONECTIVITATE CU TELEFONUL PENTRU CONTROL COMPLET     Aplicația inteligentă pentru telefon îți permite să te conectezi prin Wi-Fi la robotul Smart Force, oferind astfel control absolut. De asemenea, aplicația permite monitorizarea sesiunilor de curățare, programarea acestora și informații despre    BATERIE CU TEHNOLOGIA LITIU-ION     Bateria de înaltă performanță din litiu oferă o autonomie de până la 60 de minute, în timp ce tehnologia de încărcare inteligentă oferă posibilitatea de a programa robotul pentru încărcare doar atât cât este nevoie pentru a finaliza cu succes o sesiune de curățat. De asemenea, robotul beneficiază de un design robust conceput special pentru a oferi performanțe de top o periadă îndelungată.


Produs disponibil pe evomag.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cauti sa faci cadou o masina de spalat vase? Uite ce-ti recomandam:
Cauti sa faci cadou o masina de spalat vase? Uite ce-ti reco...

În orice bucătărie, prepararea meselor și servirea acestora înseamnă începutul unei alte sarcini: curățare...

Oferă cadou unui șofer un aspirator de mână, fără fir, pentru o mașină mai curată
Ofera cadou unui sofer un aspirator de mana, fara fir, pentr...

O mașină curată, printr-o apăsare de buton! Găsești aici Recomandari de Aspiratoare de Mână, pentru curățare mașin...

Cauți să faci cadou un aspirator de mâna performant, pentru casă si mașină?
Cauti sa faci cadou un aspirator de mana performant, pentru ...

Este aproape imposibil ca într-o locuință să nu existe un aspirator, cu atâtea variante de achiziție, care includ ...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.