Lampă Moon light 3D

Moon Lamp este o reprezentare 3D a Lunii o lampă de veghe care va ilumina și relaxa atmosfera din orice încăpere. Îți dorești luna de pe cer? Sau i-ai promis persoanei iubite că i-o vei dărui? Acum este posibil și la îndemâna oricui. Moon Lamp este realizată din materiale ecologice speciale prin tehnologie 3D PRINTING imitând aspectul real al lunii. Luna are diametrul de 15 cm este iluminată cu LED și poate fi controlată printr-o simplă atingere. Apăsă scurt în zona senzorului pentru a schimba lumina lunii (caldă sau rece) sau ține apăsat pentru a regla intensitatea luminoasă a lămpii. Suportul din lemn este elegant și completează perfect designul lunii. Se asamblează în câteva secunde și poate fi așezat oriunde lampa potrivindu-se de minune în orice cameră a locuinței tale. Lampă poate fi încărcată cu ajutorului cablului din pachet de la orice dispozitiv cu port USB la priza telefonului la laptop sau la bateria externă. Durata de încărcare este de aproximativ 2 ore iar durata de funcționare la intensitate maximă este de până la 10 ore.


Produs disponibil pe bookzone.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cadouri pentru parinti sau bunici - ajutoare in gradina sau curte
Cadouri pentru parinti sau bunici - ajutoare in gradina sau ...

Cei care locuiesc curte, indiferent că este vorba despre o grădină de dimensiuni medii sau mici, știu că au nevoie de mai mul...

Prieteni pasionati de gradinarit? Cadouri pentru ei, simbolice sau de lux
Prieteni pasionati de gradinarit? Cadouri pentru ei, simboli...

Să practici constant un sport sau să ai o pasiune creativă este extrem de benefic pentru echilibrul mental. Grădinăritul &ici...

Cauti sa faci cadou o masina de spalat vase? Uite ce-ti recomandam:
Cauti sa faci cadou o masina de spalat vase? Uite ce-ti reco...

În orice bucătărie, prepararea meselor și servirea acestora înseamnă începutul unei alte sarcini: curățare...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.