Pachet Secretele unei relatii durabile

Nevoile lui nevoile ei - Secretele unei relatii de cuplu durabile Considerata de prestigioase publicatii din intreaga lume drept cea mai buna carte adresata cuplurilor care vor sa aiba o relatie armonioasa „pana la adanci batraneti“ tradusa in majoritatea limbilor de circulatie internationala si vanduta pana acum in peste 2 milioane de exemplare Nevoile lui nevoile ei readuce in prim plan niste principii simple cu ajutorul carora daca ni le-am insusi pe deplin am avea o casnicie mult mai implinita si mai fericita. Dr. Harley un renumit terapeut de cuplu ne ajuta sa intelegem ca bunele intentii nu sunt intotdeauna suficiente ca sa rezolvam problema compatibilitatii cu partenerul de viata. Nu e suficient sa ne dorim sa indeplinim nevoile emotionale ale acestuia ci chiar sa o facem. Barbatii si femeile au nevoi emotionale diferite – si de aceea ideal este sa ii indeplinim partenerului de viata nevoile care sunt importante pentru el nu pentru noi. Invata cum sa iti faci partenerul sa te considere irezistibil si cum sa iti feresti casnicia de riscul unei relatii extraconjugale. Ajutor! Iubesc și doare - Ghid de igienă emoțională ”Ajutor! Iubesc și doare” este ca o mână întinsă atât persoanelor care au pierdut busola cât și celor care vor să-și perfecționeze anumite abilități. Aduce în dezbatere un concept nou proaspăt – igiena emoțională – o carte care te ajută să te înveți să te studiezi să lucrezi cu tine și de ce nu să înveți să-ți controlezi gândurile deciziile și să-ți înțelegi emoțiile. Este un ghid și te va ajuta doar în măsura în care îi vei permite să te ghideze.


Produs disponibil pe bookzone.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cadouri deosebite pentru fini - simbolice sau de lux?
Cadouri deosebite pentru fini - simbolice sau de lux?...

La alegerea cadoului potrivit, va trebui să iei în considerare mai multe criterii esențiale, dar întotdeauna vei por...

Cadouri deosebite pentru miri - de la prieteni, colegi de munca sau familie
Cadouri deosebite pentru miri - de la prieteni, colegi de mu...

Momentul în care două persoane anunță că au decis să se căsătorească este unul de bucurie pentru toți prietenii și...

Seturi rochii la fel pentru domnișoarele de onoare - rosii, roz, mov, verzi, albastre
Seturi rochii la fel pentru domnisoarele de onoare - rosii, ...

Persoanele cărora li se propune să facă parte din grupul domnișoarelor de onoare trebuie să cunoască responsabilitățile pl...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.