Set Cani Armistitiu

Cafeaua de dimineata a fost intotdeauna acel moment special, suspendat intre stresul cotidian si micile drame romantice. La cafeaua de dimineata se duc cele mai importante tratative si armistitii in viata de cuplu si noi avem ceva care va face discutiile sa mearga ca unse. Acest set Cani Armistitiu grabeste tratativele de pace ajungand la concluzia logica: el e Mr Right, barbatul perfect, ea are dreptate. De-acum incolo gandurile si glumele nespuse vor sade la vedere, pe masa, cu o cafea fierbinte in ele. Cand cauti cadouri de Valentine’s Day sau vrei sa dai cadouri de nunta, un set de cani armistitiu arata ca vrei binele indragostitilor si te tine pe tine mai neutru decat Elvetia: si el si ea au dreptate!


Produs disponibil pe mindblower.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cadouri deosebite pentru fini - simbolice sau de lux?
Cadouri deosebite pentru fini - simbolice sau de lux?...

La alegerea cadoului potrivit, va trebui să iei în considerare mai multe criterii esențiale, dar întotdeauna vei por...

Cadouri deosebite pentru miri - de la prieteni, colegi de munca sau familie
Cadouri deosebite pentru miri - de la prieteni, colegi de mu...

Momentul în care două persoane anunță că au decis să se căsătorească este unul de bucurie pentru toți prietenii și...

Seturi rochii la fel pentru domnișoarele de onoare - rosii, roz, mov, verzi, albastre
Seturi rochii la fel pentru domnisoarele de onoare - rosii, ...

Persoanele cărora li se propune să facă parte din grupul domnișoarelor de onoare trebuie să cunoască responsabilitățile pl...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.