Trimmer Braun BT3022, functioneaza fara fir pana la 40 de minute, negru

Trimmerul extrem de precis Braun BT3022 va ofera controlul si precizia pentru a obtine rezultate perfecte atat pentru barba, cat si pentru par. 20 ajustari de lungime si cutite ascutite durabile asigura o precizie maxima pentru taierea uniforma. Clema de taiere si cadran de precizie ofera 20 setari de lungime de 0,5 pana la 10 mm pentru fiecare barba sau par. Impreuna cu lamele viabile, Braun BeardTrimmer asigura o precizie maxima pentru taieturi uniforme si linii si muchii precise. Realizati lungimea exacta dorita de cresteri de 0,5 mm prin simpla rotire a cadranului de reglare a preciziei.


Produs disponibil pe emag.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cadouri cu efect WOW pentru creativi, marketeri, publicitari sau web designeri
Cadouri cu efect WOW pentru creativi, marketeri, publicitari...

Când te gândești la cei mai creativi din viața ta, ai senzația că este simplu să le dăruiești cel mai interesan...

Idei de cadouri pentru o pasionata de make-up si frumusete care are de toate
Idei de cadouri pentru o pasionata de make-up si frumusete c...

Fie că este vorba despre o pasionată de make-up sau de o persoană care visează la o carieră în acest domeniu, există s...

Idei de cadouri funny pentru pasionatii de bere
Idei de cadouri funny pentru pasionatii de bere ...

Să faci un cadou în zilele noastre devine o sarcină din ce în ce mai dificilă, în contextul în care cel...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.