Cromo - Amprenta mulaj cu rama foto Bebe

Caracteristici: Rama foto va permite sa pastrati amprenta manutei sau piciorului bebelusului Dvs., pentru totdeauna impreuna cu o poza in mijlocul amprentei. Amprentele se iau pe argila care este un material natural si antialergic, iar in stare initiala are o consistenta mai solida, fapt pentru care acesta trebuie lasat sa se inmoaie la temperatura camerei cu o laveta imbibata cu apa. Amprenta se ia in cadrul ramei cu folia de protectie pe lut ca sa nu se disperseze materialul in exterior, dupa care argila trebuie lasata sa se usuce timp de 2-3 zile la temperatura camerei. Este un cadou inedit pentru parinti, bunici, nasi si toti cei apropiati. Pachetul contine: Rama foto tripla (loc pentru o poza si doua locuri pentru pastrarea mulajului amprenta). Material special (lut) pe care se imprima amprenta piciorului/manutei si care dupa intarire isi pastreaza forma. Dimensiune: 40 (L) x 1 (l) x 18.5 (h) cm. Greutate: 750 g .


Produs disponibil pe bebebliss.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Despre caditele de baie 3 in 1 cu termometru si cantar Aquascale vs cele clasice
Despre caditele de baie 3 in 1 cu termometru si cantar Aquas...

În primele luni de viață ale bebelușului, părinții au nevoie de toată susținerea celor din jur, la fel de mult cum se...

Costume de baie pentru gravide - elastice, comode, cu uscare rapida
Costume de baie pentru gravide - elastice, comode, cu uscare...

Perioada sarcinii este extrem de frumoasă, iar dacă te numeri printre cele care au ocazia să o parcurgă mai mult pe timpul ver...

Cauti cadouri pentru copii de 1 an, fetite? Jucarii si jocuri educative
Ce cadouri poti cumpara unui copil (fetita) de 1 an? Jucarii...

Venirea pe lume a unui copil este prilej de bucurie atât pentru părinți, cât și pentru rude și toți cei apropiaț...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.