Set de accesorii Petrecere - Micul Print, Bebecard,   Model cu baloane cu aer cald, Albastru

Setul de accesorii de petrecere - Micul Print - este un Party box, care contine atat decoratiile necesare pentru organizarea unui Baby Showerde succes precum si un set de Bebecard care va fi un cadou minunat pentru viitoarea mamica. Setul contine: 1 Banner albastru cu buline si cu textul MICUL PRINT(1,5m) * 1 ghirlanda cu stegulete albastre cu diferite modele (1,5 m)* 1 Balon Folie - Its a boy (46 x 46 cm) 1 set de pom-pom albastru (2 buc x 40 cm - in stadiul evantai) Pom pomii vin impachete plate, insotiti de un ghid scurt de desfacere. 1 set de Prop-suri pentru decorarea brioselor.


Produs disponibil pe emag.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Despre caditele de baie 3 in 1 cu termometru si cantar Aquascale vs cele clasice
Despre caditele de baie 3 in 1 cu termometru si cantar Aquas...

În primele luni de viață ale bebelușului, părinții au nevoie de toată susținerea celor din jur, la fel de mult cum se...

Costume de baie pentru gravide - elastice, comode, cu uscare rapida
Costume de baie pentru gravide - elastice, comode, cu uscare...

Perioada sarcinii este extrem de frumoasă, iar dacă te numeri printre cele care au ocazia să o parcurgă mai mult pe timpul ver...

Cauti cadouri pentru copii de 1 an, fetite? Jucarii si jocuri educative
Ce cadouri poti cumpara unui copil (fetita) de 1 an? Jucarii...

Venirea pe lume a unui copil este prilej de bucurie atât pentru părinți, cât și pentru rude și toți cei apropiaț...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.