Laptop Apple MacBook Air 13 Core2 Duo 1.86Ghz 256GB SSD 2048MB

Echipat cu procesoare mai rapide şi un sistem grafic puternic, Apple MacBook Air 13 este mai mult decât ultrasubţire. Este notebookul ultraportabil suprem.Pur si simplu mai rapidProcesorul Intel Core 2 Duo din MacBook Air se potriveşte perfect dimensiunilor reduse ale computerului. Acum, procesorul Intel Core 2 Duo la 1,86 GHz sau la 2,13 GHz asigură viteze rar întâlnite la notebookurile ultraportabile. Iar magistrală frontală la 1066 MHz, memoria DDR3 de 2 GB şi memoria cache L2 de 6 MB face din notebookul MacBook Air o forţă care te ajută să fii mai productiv indiferent dacă ești în avion sau la birou.Sistem grafic puternicProcesorul grafic integrat NVIDIA GeForce 320M asigură notebook-ului MacBook Air un sistem grafic de mare viteză. Performanţele grafice sunt semnificativ mai mari decât ale primului model îmbunătăţesc vizibil rularea majorităţii aplicaţiilor. Fotografiile sunt afișate în iPhoto mai rapid. Tranziţiile Keynote sunt continue. Jocurile sunt mai cursive. Iar redarea filmelor şi a clipurilor video este mai bună ca niciodată. Niciun alt notebook ultraportabil nu oferă performanţe atât de impresionante într-un design atât de suplu.Un ecran LED inteligentSpaţiosul ecran widescreen de 13,3 inchi cu retroiluminare LED asigură luminozitatea întregului ecran imediat după deschiderea notebookului MacBook Air. De asemenea, tehnologia LED eficientizează consumul energetic, prelungind durata de viaţă a bateriei. Şi fiindcă ecranul este din sticlă fără mercur şi fără arsenic, MacBook Air este mai ecologic şi mai sănătos pentru ochii tăi.Un trackpad splendidMacBook Air include un trackpad extins cu tehnologie Multi-Touch. Folosește degetele pentru a roti sau ajusta o imagine, mări un text sau vizualiza secvenţial un album foto. Sau încearcă atingerea cu patru degete atunci când utilizezi Exposé ori pentru a comuta între aplicaţiile active.Supleţe în detaliiApple MacBook Air dispune de porturile de care ai nevoie: un jack pentru căşti, doua porturi USB 2.0 şi un Mini DisplayPort pentru ieşiri video DVI, dual-link DVI şi VGA. Mini DisplayPort se conectează la monitorul Apple LED Cinema Display de 24 inchi şi acceptă şi alte tipuri de monitoare de până la 30 inchi.Lipsa cablurilor asigură libertate de mişcareTehnologiile 802.11n Wi-Fi şi Bluetooth 2.1 + EDR încorporate în MacBook Air permit un stil de viaţă complet wireless. Poți închiria wireless filme de la iTunes Store, crea backup-uri ale hard disk-ului cu Time Capsule sau trimite fotografii sau documente la imprimantă stând comod pe canapea.


Produs disponibil pe emag.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cadouri gadget-uri pentru iubitorii sportului si a activitatilor in aer liber
Cadouri gadget-uri pentru iubitorii sportului si a activitat...

Fie că ești pasionat de sport sau dorești să integrezi obiceiurile sănătoase în stilul de viață, alegerea unui gadge...

Oferă cadou unui șofer un aspirator de mână, fără fir, pentru o mașină mai curată
Ofera cadou unui sofer un aspirator de mana, fara fir, pentr...

O mașină curată, printr-o apăsare de buton! Găsești aici Recomandari de Aspiratoare de Mână, pentru curățare mașin...

Cauți să faci cadou un aspirator de mâna performant, pentru casă si mașină?
Cauti sa faci cadou un aspirator de mana performant, pentru ...

Este aproape imposibil ca într-o locuință să nu existe un aspirator, cu atâtea variante de achiziție, care includ ...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.