Joc Dixit - Odyssey

Taramul viselor nu este niciodata prea departe de realitate. Zi de zi visam cu ochii deschisi la lucruri pe care ni le dorim, oameni pe care sa-i intalnim si o viata mai buna. De ce sa fie totul doar vis si nu un mod de petrecere a timpului liber? Sa dam frau liber imaginatiei!Dixit Odyssey este in acelasi timp joc de baza si extensie pentru jocul Dixit, putand fi jucat de sine statator sau in combinatie cu Dixit.In fiecare tura din Dixit Odyssey unul dintre jucatori este povestitorul. El alege una din cele sase carti din mana sa si da un indiciu. Ceilalti jucatori aleg, de asemenea, dintre cele sase carti din mana care considera ca se potriveste cel mai bine cu indiciul povestitorului. Povestitorul amesteca cartea sa cu cartile primite si le arata. Jucatorii trebuie acum sa ghiceasca care dintre ele era de la inceput in mana povestitorului.Jocul contine o tabla de joc pliabila, reguli si piese si suficient de mult spatiu pentru a stoca toate piesele si cartile din editiile anterioare ale jocului.Numar jucatori: 3-12.Timp de joc: 30 minute.Joc in limba romana.


Produs disponibil pe elefant.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cadouri gadget-uri pentru iubitorii sportului si a activitatilor in aer liber
Cadouri gadget-uri pentru iubitorii sportului si a activitat...

Fie că ești pasionat de sport sau dorești să integrezi obiceiurile sănătoase în stilul de viață, alegerea unui gadge...

Alege un cadou inedit, un puzzle 3D! Vezi peste 30 de modele din lemn
Alege un cadou inedit, un puzzle 3D! Vezi peste 30 de modele...

În zilele noastre, în contextul disponibilității și accesibilității produselor diverse, devine din ce în ce...

Cadouri pentru vloggeri - accesorii si multe alte idei in tendinte
Cadouri pentru vloggeri - accesorii si multe alte idei in te...

Cadourile care trebuie oferite tinerilor te pot pune în dificultate, acestea trebuind să li se potrivească temperamentului...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.