Pachet Cadou Jamon  Paleta Ibérica 5Kg DUROC  JS GRAN RESERVA

Setul cadou este compus din:– paleta (spata porc) Duroc– suport special jamon din lemn-cutit special din inoxIntre anii 1882 si 1885 rasa porcilor Duroc a fost oficial recunoscuta in toata lumea. Culoarea acestora – rosu – ruginiu – este deosebita fata de culoarea celorlalte rase si sunt renumiti pentru pentru calitatea deosebita a carnii.Carnea Jamonului/paletei Duroc provine de la porci din rasa Duroc, hraniti cu cereale. Perioada de maturare a jamonului este mai lunga , intre 14-30 luni, in instalatii speciale de uscare, pana cand ajunge la starea optima de taiat si consumat.Intervalul de greutate: 4,5 kg – 6 kg


Produs disponibil pe emag.ro


Citeste-ne si blogul cu recomandari:


Cadouri pentru cel mai vesel si bun bunic - indiferent de ocazie
Cadouri pentru cel mai vesel si bun bunic - inspirate de hob...

Bunicul reprezintă, pe lângă figura paternă, aliatul și prietenul pe care copiii îl au toată copilăria. Bunicul ...

Cadouri pentru cea mai bună și dragă bunică, indiferent de ocazie
Cadouri pentru cea mai buna si draga bunica, indiferent de o...

Pentru bunica, niciun efort nu este prea mare, atunci când vine vorba de cercetarea pentru un cadou potrivit. Dacă nu știi...

Idei de cadouri funny pentru pasionatii de bere
Idei de cadouri funny pentru pasionatii de bere ...

Să faci un cadou în zilele noastre devine o sarcină din ce în ce mai dificilă, în contextul în care cel...

Magazine recomandate


Felicitari pentru ca ne ajutati in alegerea cadourilor! Inainte stateam o zi intreaga sa ma gandesc oare ce cadou sa cumpar, iar de cand v-am descoperit imi ia maxim 2 minute si fac si comanda online. Good job, echipa CadoLand! Cadouri alese perfect!

Mihaela Popa

Pe CadoLand nu am intalnit doar cadouri bine alese (in functie de pasiuni, varsta si multe alte criterii ajutatoare), ci si o echipa mereu saritoare cu sfaturi despre cadourile ce urma sa le achizitionez online. Am apreciat acest ajutor! Felicitari pentru profesionalism!

Gabi M.

Felicitari pentru ceea ce faceti, pentru cadourile perfect alese si multumesc pentru interactiunea deosebita! CadoLand mi-a oferit inspiratia si suportul de care am avut nevoie in multe situatii urgente. Va multumesc!

Oana P.