CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți O Pinata Pentru Petreceri De Neuitat?

Actualizat: 25 April, 2024 | Rating:

🎁 Cauți o piñata pentru petreceri de neuitat? Sfaturi și accesorii. Produse actualizate constant cu ultimele noutăți și trenduri pentru articole de petrecere.

Cauți o pinata pentru petreceri de neuitat?

Ce e o pinată și cum se folosește ea la petreceri si aniversari? Ce modele sunt mai căutate, cu ce pot fi umplute și din ce sunt confecționate? Vezi recomandările noastre de PINATA PARTY, pentru adulți sau copii, în acest articol de mai jos. Petrecerea ta va fi cea mai frumoasă și mai reușită cu accesoriile potrivite, crede-ne!

Cum se folosește o pinată la petreceri?

Înainte de sosirea invitațiilor umple Piñata cu articole usoare, de mici dimensiuni, indragite la petreceri: de la bomboane, ciocolată, jucarii mici, fructe, confetti, baloane mici, suflători, coifuri, măști, suflători, rechizite, diverse surprize, cadouri pentru copii sau adulți, etc. Leagă Piñata cu un șnur și apoi o agăți de un punct înalt în mijlocul încaperii. Dacă petrecerea e în aer liber poți suspenda pinata de un pom, poate fi și doar o frânghie ținută de doi adulți.

Copiii sau adulții se vor strădui să rupă pinata prin lovituri ușoare, dar suficient de puternice încat să se spargă și să curgă bomboanele, jucăriile sau diverse surprize pregătite deja din interior. La deschiderea cutiei, prin loviri, conținutul se împrăștie prin încăpere și toată lumea se grăbește să ia cât mai multe articole party și dulciuri. Dacă pinata este cu sfoară, atunci se trage de sfoară în toate părțile și până se rupe. E simplu. 

Cu ce se poate umple Pinata pentru petrecere? Vezi aceste exemple:

Exemple de accesorii ce pot fi adăugate în pinata? Păi în mod evident cu bomboane, acadele, jucărioare, ciocolățele, confetti, baloane, fluiere, coifuri etc - în mare parte dulciuri. Se pot introduce în pinata, oferi cadou invitaților sau pentru diverse jocuri și activități de la petrecere, în funcție de tematică și vârstă. 

Pentru acest joc ai nevoie de: 
- un șnur rezistent pentru a o agăța/ suspenda,
- un bat din lemn sau plastic mai dur pentru a sparge pinata
și accesorii de introdus in pinata (cel putin cate o bucata din produse pentru fiecare invitat).

Important! Organizatorii petrecerii trasează un cerc cu diametrul de 5 metri în jurul pinatei, înăuntrul căruia jucătorii nu pot sta decât dacă este rândul lor (altfel riscă să fie loviți în cap).  După ce este legat la ochi, fiecare jucător are trei sanse de a lovi pinata cu un băț, pentru a se sparge. Când în cele din urmă pinata se sparge, toate surprizele din interiorul ei se împrăștie pe jos = un mare haos, plin de veselie și râsete.  

Pinata cu șnur sau cu băț? Care e mai indicată?

Cel mai simplu ar fi pinata cu șnur și să nu trebuiască să cumperi separat un băț - dacă nu vine la pachet. Însă, mare grijă cum tragi de șnur pentru că unele nu pot fi prinse bine și există riscul de a se rupe. Șnur-ul, nu și pinata. De avut ca plan B și un băț. În rest, voie bună!! 

Dat fiind faptul că deseori în acest joc cu pinata cei mai mici nu prea reușesc să strângă ceva în agitația petrecerii, o idee bună ar fi ca în prealabil să pui deoparte câteva bomboane/ fructe pentru a te asigura că acest joc va fi un succes pentru toți cei prezenți la petrecere.