CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Ingineri

Actualizat: 24 June, 2024 | Rating:

🎁 Un cadou potrivit este acela care îndeplinește o dorință. Însă, ce și-ar putea dori cu ocazia zilei de naștere un inginer? Sunt oare ei pasionați de știință, tehnologie sau tot ce și-ar dori este să petreacă timpul liber în compania prietenilor? Orice ai avea în minte pentru acesta, noi avem cadoul potrivit. Am pregătit o selecție din cele mai apreciate produse, pentru ca tu să ai mereu opțiunile potrivite.

Cărți cadou pentru ingineri

Toată lumea știe că inginerilor le place "să facă" și "să desfacă". Dacă vrei să îi faci un cadou care să fie apreciat unui inginer, trebuie să te orientezi către ceva care să îi țină mintea ocupată. O carte poate reprezenta un ocean de informație pentru un inginer. Cu siguranță că nu vei da greș dacă îi alegi o carte care să aibă ca subiect principal domeniul lui de activitate. Astfel, pentru un inginer constructor poți alege o carte despre tehnologii noi aplicate în acest segment, pentru un inginer mecanic poți alege o carte despre soluții noi cu privire la rezistența materialelor sau pentru un petrolist, o carte despre transportul substanțelor petroliere.

Cadouri amuzante pentru ingineri

Inginerii sunt incredibil de curioși, creativi și inventivi, ceea ce înseamnă că vor aprecia mult un cadou mai neconvențional, ba chiar haios. Un tricou, o pereche de șosete, o cană sau un termos cu un text amuzant gen “Atenție! Fierbinte” sau o glumă despre inginer este o idee foarte bună de cadou. În plus, puteți alege ca mânerul cănii să aibă o formă diferită, cum ar fi cea de rotiță. Cravatele nu sunt un cadou de pasă, iar unul plin de formule de matematică sigur îi va plăcea. Un calendar cu o formă mai atipică, cu un text personalizat și cu un design diferit sigur va fi apreciat și folosit.

Puzzle pentru adulți

Se spune că inginerilor le place cel mai mult să rezolve probleme, iar dacă nu au nici o problemă de rezolvat la îndemână, atunci nu le rămâne de făcut decât să...creeze una. Dacă și tu ai astfel de prieteni ingineri și îți dorești să le oferi în dar "probleme" de rezolvat și descifrat, fă-i fericiți cu un puzzle complex pentru adulți. Subiectul putem spune că nici nu mai contează. Fie că te orientezi către peisaje celebre, replici ale unor picturi recunoscute la nivel internațional sau portrete, important e să fie cât mai dificile și pentru asta este nevoie de cât mai multe piese. Cu cât vor fi ocupați mai mult timp, cu atât îți vor mulțumi și vor fi mai satisfăcuți la final.

Scule și unelte

Inginerii sunt persoane logice și extrem de organizate care lucrează într-un domeniu plin de rigori. Ei sunt de obicei considerați persoane dure și riguroase care cred în reguli și planificarea atentă a oricărui eveniment. De obicei sunt apreciați pentru munca lor și aduc mari aporturi domeniului construcțiilor. Dacă ai prieteni care sunt ingineri și vrei să le oferi un cadou pe care să îl aprecieze, va trebui să faci puțin research în mediul online. Totuși dacă nu ai timp pentru asta și nici chef, noi te ajutăm să găsești cadoul cel mai potrivit și anume: scule și unelte. Cadoul util este cel mai potrivit!

Întrebări frecvente
Ce cadouri utile poți oferi unui inginer?

Pentru a oferi un cadou util poți alege o trusă de scule, camere de supraveghere, tabletă grafică, cărți și alte ustensile pentru lucru.

Ce cadou amuzant poți face pentru ingineri?

Cadourile amuzante pot fi din categoria cănilor și tricourilor personalizate sau puzzle-uri și constructoare, calendare și cravate cu tematica ocupației.

Ce cadouri scumpe pentru ingineri se oferă?

Papetarie utila precum carnetele din piele, gravate, set pixuri, genți din piele personalizate, cardholder pentru cărți de vizită, eșarfe și cravate de calitate.

Idei De Cadouri în Funcție De Profesie
ȘefBucătarAvocatArtistPreotProgramatorPolițist