CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Bicicliști

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Kit-uri de reparație pentru biciclete

Cu toții avem o cunoștință biciclist. Dacă vrei să oferi un cadou unei persoane care își petrece o mare parte din timp pe două roți este foarte simplu. Poți alege de la echipamente de protecție pentru biciclist, până la accesorii pentru bicicletă sau gadget-uri, fiind sigur de garanția reușitei. Atât pentru un biciclist de asfalt cât și pentru unul de trail, un kit de reparație pentru bicicletă este mereu binevenit. Astfel de kit-uri pot conține cheile uzuale necesare demontării bicicletei, una sau două zale de legătură pentru lanț și/sau petice de diferite mărimi pentru reparația unei eventuale pene.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:decathlon.roemag.rovivre.rohervis.ro

Echipament de protecție pentru mersul cu bicicleta

Indiferent cât de des mergi cu bicicleta, este esențial să cunoști regulile de circulație pentru bicicliști, mai ales că respectarea lor te va ajuta să te ferești de incidente neplăcute în trafic. Bicicletele intră în categoria vehiculelor și tocmai de aceea trebuie să respecți legislația rutieră în vigoare atunci când circuli pe drumurile publice. Și, ca să-ți mulțumești prietenul biciclist, nimic mai simplu, îi poți dărui un articol din categoria echipamentelor de protecție. Astfel, de la cască, la vestă reflectorizantă, la mănuși sau la cotiere și/sau genunchiere, toate vor fi pe placul bicicliștilor.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.rodecathlon.rohervis.robiciclop.euvivre.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Antifurt pentru bicicletă

Bicicliștii sunt cei care te depășesc în trafic când stai în coloană. Nu merg cu zeci de kilometri la oră, dar măcar nu poluează și nu li se termină niciodată benzina. Ei sunt fericiți să meargă pe bicicletă vara când este vremea bună, dar necazul vine când trebuie să coboare de pe bicicletă. Te-ai putea întreba de ce. Pentru că trebuie să lege undeva bicicleta și știm cu toții că nu avem o țară iubitoare de biciclete sau bicicliști în general. De multe ori, riști să îți fie furată bicicleta chiar din fața blocului, nu mai vorbim de alte locuri. Pentru cei care merg pe bicicletă, oferă-le un antifurt pentru bicicletă pentru a sta liniștiți în orice locație.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:decathlon.rohervis.robiciclop.euemag.ro

Home trainer pentru ciclism

Nu trebuie să fii sportiv de performanță ca să poți să faci anumite sporturi chiar la tine acasă. De exemplu poți amenaja un colț în care să faci tracțiuni, să montezi o bancă pentru abdomene sau chiar o bicicletă eliptică. De fapt, poți folosi și bicicleta clasică pentru a te antrena, întrucât ai ca variantă un home trainer. Iar dacă ai un prieten pasionat de ciclism, acesta poate fi chiar un cadou necesar lui, ca să poată face în continuare, cu pasiune ciclism chiar acasă. Un astfel de accesoriu deși pare destul de costisitor poate fi cumpărat chiar și cu bani mai puțini și va fi un cadou pe cât de util, pe atât de apreciat.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.rodecathlon.robiciclop.euvivre.ro
Idei De Cadouri în Funcție De Pasiuni
AstronomieÎnotHipsteriGrădinăritVinFotbalBărboși