CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Majorat Fete

Actualizat: 28 September, 2023 | Rating:

🎁 Te ajutăm cu câteva idei numai bune pentru a fi dăruite cadou unei fete de 18 ani: cadouri cool, pentru adolescentele rebele și pretențioase. Vârsta adolescenței înseamnă dorința de independență, afirmare, unicitate. La 18 ani, fetele devin interesate de modul în care se îmbracă, iar pasiunile pentru diferite activități sunt consolidate.

1. Haine și accesorii pentru fete

După cum stii, majoratul fetei este o zi foarte importantă din viața ei, în care părinții vor să se asigure că totul iese perfect și să îi arate acesteia cât de mult o iubesc. Practic, este trecerea acesteia de la pragul de adolescență, la cel de maturitate. Dacă vrei să îi oferi acesteia cadouri semnificative, de care să își aducă aminte cu drag, îi poți oferi diverse haine și accesorii pentru fete, alegând din multitudinea de modele disponibile. Orice fată de 18 ani se va bucura de acest tip de cadou, fiindcă la această vârstă, hainele sunt un astect destul de important. Alege înțelept, după gusturile acesteia.

2. Bijuterii pentru fete

Copiii au tendința să copieze mult din ceea ce văd în familie, la părinți, prieteni sau chiar la persoanele publice, pe care le văd la TV. Toate trendurile, tot ceea ce se poartă și tot ceea ce apare ca nou și în vogă este preluat și interpretat în propria manieră. De aceea, atunci când tinerii sunt în floarea vârstei, a majoratului, apreciază tot ceea ce e nou și la modă, astfel că atunci când ai nevoie de o idee de cadou pentru majorat de exemplu, poți apela la bijuterii. Fetele adoră să se aranjeze, să se machieze și să fie gata mereu pentru orice. Accesoriile sunt printre cele mai îndrăgite cadouri de către fete.

3. Experiențe cadou pentru majorat

Ce mod mai frumos de a celebra cei 18 ani decât printr-o petrecere reușită alături de persoanele dragi. Dacă ești invitat, sigur vei vrea să-i oferi un cadou deosebit, care să fie pe placul său. Trece deja de partea femeilor, așa că alege-i produse de make-up, de îngrijire sau bijuterii, ceva să se simtă răsfățată și mai matură, sau optează pentru cadouri speciale, prin care îi arăți că îi știi dorințele și vrei să-i susții hobby-urile. Un curs de make-up, fie el de bază sau pentru avansați va fi sigur apreciat. De asemenea, dacă știi că sărbătorită face parte din grupul temerarilor sau al iubitorilor de sporturi extreme îi poți oferi o săritură cu parașuta sau una cu coarda elastică. Cu siguranță îi vei oferi un majorat de neuitat.

4. Cadouri amuzante pentru majorat fete

Cadourile amuzante cu ocazia majoratului pentru fete sunt o sursă sigură de zâmbete și veselie la petrecerea domnișoarelor în devenire. Tricourile, puloverele, gecile inscripționate cu mesaje amuzante legate de majoratul acestora ar reprezenta un cadou ce va ridica buna dispoziție și va face mai interesantă aniversarea fetei. De asemenea, un trofeu oferit cu ocazia împlinirii a 18 ani ar fi un cadou destul de original și neașteptat din partea sărbătoritei. O cană personalizată inscripționată cu cei 18 ani ar fi la fel de potrivită, având în vedere că de fiecare dată când va savura o cafea își va aduce aminte de tine.

5. Cadouri beauty pentru majorat

A sosit majoratul pentru o fată? Ei bine, acum e momentul să-i dăruiești un cadou legat de beauty! Având în vedere această vârstă frumoasă și minunată, la care acestea se pot simți independente și libere, ai putea să-i oferi cadouri utile și necesare atât în rutina sa de zi cu zi, cât și pentru realizarea machiajului ei. Aceste cadouri mereu vor ci binevenite în trusa unei domnișoare sau doamne, mai ales că fiecare femeie are tendința de a se machia. Pentru majoratul ei, o cremă de calitate, un iluminator, mascara, paletă de ochi, un ser sau o emulsie vor deveni cadourile potrivite de oferit în această zi.

6. Cărți cadou majorat

Fetele sunt de obicei considerate mai tăcute, mai cuminți și mai așezate decât băieții, motiv pentru care lectura a fost mai des întâlnită drept pasiune printre ele decât printre băieții care au nevoie de adrenalină, mișcare și provocări fizice. Fetele adoră să citească pentru că le oferă idei, sugestii, povești, poezii, cuvinte frumoase, metafore, lumi imaginare în care pot evada cu succes. În cazul majoratului lor, dacă știi că sunt fani ale lecturii, le poți impresiona printr-un cadou dedicat pasiunii lor și anume cărți cadou majorat. Astfel le vei bucura peste măsură cu atenția ta la detalii.

7. Gadget-uri cadou majorat fete

Un cadou bine meritat și fascinant pentru majoratul fetelor reprezintă gadgeturile, atât de necesare și utile în activitățile de zi cu zi. Fă-i ziua de naștere mai specială și plină de fericire cu un Gadget pe care aceasta și-l dorește sau cel care este popular și utilizat cel mai frecvent de semenii ei. Un ceas inteligent Xiaomi sau Apple reprezintă un dar surprinzător și iubit de majoritatea, datorită design-ului, cât și brand-ului în sine. Alege să dăruiești pentru astfel de ocazie importantă, unică în viața ei, un Gadget necesar, care va deveni un cadou memorabil și dezirabil pentru adevărata domnișoară.

Întrebări frecvente
Ce preferă adolescenții de 18 ani ?

Dacă nu cunoști preferințele sărbătoritei, poți recurge la cadourile clasice, ce bucură orice fată îndiferent de gusturile personale, cum ar fi coșuri de flori, dulciuri sau parfumuri. Însă, poți să vizualizezi tendințele actuale și să improvizezi un cadou mai original.

Ce cadou pot oferi unei fete la majorat ?

Odată cu atingerea majoratului, o sărbătoare mai specială, mai multe lucruri devin legal permise. În dependență de gusturile persoanei, poți oferi și un set de băutură mai deosebită care să facă parte dintr-o ediție limitată, un cadou potrivit chiar și dacă nu consumă alcool, să îl amplaseze într-o colecție.

Cu ce cadou nu dau greș pentru majoratul unei fete ?

Majoritatea fetelor sunt pasionate de zona beauty, ce reprezintă o nișă largă de desfacere, cu o multitudine de idei de cadouri, precum machiaje, kit-uri pentru unghii, vouchere în diferite magazine sau un parfum mai special, să le amintească de tine.