Cărți Donald Trump - De Educație Financiară și Afaceri, în Engleză și Română

Actualizat: 02 August, 2021 | Rating:
Cărți Donald Trump - de educație financiară și afaceri, în engleză și română

Am facut o selectie de 12 carti scrise de Donald Trump - in engleza si romana - pentru cei care vor sa invete ce si cum sa faca in viata si in afaceri (toate fiind focusate pe educatia financiara) de la actualul presedinte al Americii. Intamplator chiar avem in biblioteca o carte scrisa de Donald Trump, ce-i drept mai veche, insa putem spune ca e destul de energizanta, vorbeste destul de mult despre arta negocierii in afaceri, asa ca merita sa o rasfoiti atunci cand va este frica de... acel Next Step in afaceri. Poate va motiveaza, cine stie. :)

Mai jos sunt cateva carti ceva mai noi -toate pot fi cumparate online, unelesi cu transport gratuit sau la reducere. Preturile nu s-au schimbat fata de saptamana trecuta cand Donald Trump nu era ales presedinte. Unele sunt la 18RON (+ Transport Gratuit), altele la 109 RON.

Carti Donald Trump- utile oricarui antreprenor sau persoanelor ce isi doresc o cariera in domeniu

Acesta a realizat o serie de carti (destul de multe, nici noi nu le stiam pana de curand)prin care enuntasi ilustreazaprincipiile ce stau la baza succesului sau in viata profesionalasi personala. Donald Trump oferacititorilor perspectiva sa originalaasupra „educatiei informale“. Pot fi oferite cadou tinerilor antreprenori.

Donald Trump a scris in cartea "Nu renunta niciodata!" despre povestea a celor mai mari provocari pe care le-a avut de infruntat, a celor mai disperate momente pe care le-a trait si a celor mai mari greseli pe care le-a facut in business. Tenacitatea si creativitateal-au ajutat destul de mult sa transforme fiecare infrangere intr-o victorie. Asa ca fiecare capitol contine povestea unei afaceri, cu bune si rele,finalizatade Donald Trump intr-un anumit moment al carierei sale plus o concluzie.

Recomandari Carti Donald Trump - in engleza. Click pe fiecare carte de mai jos.


Ce vei invata din aceste carti, pe scurt:

- sa-ti construiesti mentalitatea corecta pentru a avea succes continuu
- sa-ti insusesti obiceiurile milionarilor de a obtine bani
- sa-ti creezi propria viziune financiara
- sa adopti cele sapte practici confirmate ale celor bogati
- sa demarezi propria afacere - sa devii antreprenor in domeniul afacerilor imobiliare

"Don′t Waste Your Life on Work You Don′t Love; Passion Will Help You Do Better."


Multi spun ca Donald Trump reprezinta intruchiparea visului american despre succes, definind mereu noi standarde de excelenta, in timp ce isi largeste cu pasiune aria de interese in imobiliare, sport, divertisment si multe altele. Trump are totusi unul dintre cele mai recunoscute si mai credibile„branduri personale“ din lume.V-am facut curiosi? Intrati pe fiecare carte in parte si daca va face una cu ochiul.. o puteti si cumpara online. Pot fi oferite cadou tinerilor cu valente antreprenoriale sau celor cu o afacere deja pornita.

Puteti rasfoi toatecartile scrise de Donald Trump prezente sipeeMAG, Libris, Books Express sau Elefant. Preturi de la 18 RON - 109 RON.

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.