CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Bărbați De 20+ Ani

Actualizat: 01 November, 2021 | Rating:

🎁 Ai prieteni de 20 ani pe care nu știi cum să îi surprinzi? Îți lipsesc ideile? Idei de cadouri pentru bărbați de 20+ ani - avem noi o mulțime de opțiuni pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să ne analizezi la rece oferta, să compari cu pasiunile și visele prietenilor tăi și apoi să alegi! Noi o să îți livrăm la ușă cadoul ales și apoi tu îl poți împacheta cum dorești. Atât de simplu este totul!

1. Haine și accesorii vestimentare

Pentru tinerii bărbați de peste 20 de ani, moda începe să devină importantă, însă nu la modul la care se plâng că nu au cu ce se îmbrăca atunci când ies din casă sau ajung să fie adevărați colecționari de pantofi și cămăși. Dacă îți dorești să faci un cadou unui tânăr și înclini spre a alege un articol sau accesoriu vestimentar, nu opta pentru piese prea elegante sau sofisticate. Desigur, acest lucru nu exclude calitatea produselor alese, care trebuie să fie înaltă în orice situație, însă orientează-te către articole sport, casual, care să permită un stil de viață activ și să fie de folos în zilele aglomerate.

2. Gadget-uri cadou pentru bărbați 20+ ani

Un cadou mai actual și mult mai interesant pentru bărbații de 20+? Sigur! Gadgeturile cadou au devenit populare în rândul tinerilor, fiind utilizate mai frecvent. Dăruiește fratelui, prietenului sau iubitului tău un ceas inteligent Xiaomi, Samsung sau Apple, ce are o multitudine de funcții precum măsurarea bătăilor inimii, programarea evenimentelor, notificări din telefon, care îi va fi de folos la job, universitate sau chiar acasă. Nu uita să te orientezi către gadgeturile necesare acestuia și pe care le va utiliza cel mai des: încărcătorul wireless pentru telefon, Power bank, camere Web sau chiar drone.

3. Experiențe cadou pentru bărbați 20+ ani

Nimic mai simplu decât să cauți cadouri potrivite pentru bărbații tineri de peste 20 de ani. La această vârstă, aceștia încă se află în plină maturizare și dezvoltare personală, iar un cadou special ar fi unul modern și memorabil, de tipul experiențelor. Oferta este tot mai variată pe zi ce trece în acest domeniu și este foarte greu să alegi ceva nepotrivit, toate experiențele fiind extrem de palpitante și inedite. Iată câteva opțiuni și exemple din care poți alege: conducerea unei mașini de raliu pe un circuit stabilit, tir cu arcul, pilotajul unui avion, ședință individuală de scrimă, scuba diving sau zbor cu balonul cu aer cald.

4. Parfumuri cadou bărbați 20+ ani

Un cadou original și pe cât se poate de plăcut pentru un bărbat de 20+ ani reprezintă un parfum puternic, cât și unul de brand, în caz că acesta are un anumit producător favorit. Nu ezita să te bazezi pe tipurile de mirosuri specifice bărbaților, precum: lemnos, oriental, tabac, aldehidă, cât și cel cu relevanță pentru apă și aer (marin, acvatic, cool, ozon, oceanic), care îi va reprezenta cel mai bine caracterul și personalitatea sa. Știm cât de greu poate fi alegerea unui miros plăcut, dar încearcă să te gândești cât de bine se va simți sărbătoritul atunci când îi vei dărui un parfum rafinat.

5. Băuturi fine și accesorii

Pentru bărbații tineri cu vârsta peste 20 de ani o băutură fină sau un accesoriu pentru a o savura, reprezintă un cadou minunat. Pentru a alege o băutură originală fii atent la mici detalii care fac diferența. De exemplu, locul de unde cumperi băutura, ideal fiind să faci această achiziție din magazinele de profil. În cazul în care alegi coniac, vodcă sau whisky este importantă culoarea băuturii, dar chiar și forma sticlei sau ambalajul în care aceasta ajunge. Vinul bun are detaliile esențiale inscripționate pe etichetă. Ca accesorii pentru pasionați poți lua un aerator de vinuri sau un decantor de coniac.

6. Cărți cadou bărbați 20+ ani

Pentru a-i surprinde pe tinerii bărbați cu vârsta de peste 20 de ani, alege drept cadou o carte interesantă care să le capteze interesul. Domeniul ales este și el foarte important, iar dacă nu cunoști preferințele sărbătoritului, putem să spunem ca bărbații, rămânând în adâncul sufletului lor mereu niște copii, vor aprecia întotdeauna, indiferent de vârsta lor, cărțile de acțiune, aventură, cu intrigi fascinante, multe puncte culminante, ba chiar și pe cele din domeniul SF-ului. Dacă personalitatea bărbatului pe care îți dorești să îl impresionezi este mai degrabă introvertită, optează pentru o carte de dezvoltare personală și de îmbunătățire a comunicării.

7. Cadouri amuzante bărbați 20+ ani

Un cadou original și memorabil pentru o zi de naștere, ziua bărbatului sau Crăciun, reprezintă darurile amuzante, care vor adăuga un strop de veselie și distracție petrecerii. Încearcă să optezi pentru cadourile inedite, precum un tricou sau un pulover personalizat și inscripționat cu mesaje amuzante, corelate cu facultatea, job-ul sau domeniul de activitate, pentru ca darul să devină mai memorabil în timp. Gândește-te ce zâmbet va avea acesta când îți va descoperi cadoul peste ani și își va aduce aminte ce veselie și bucurie i-a adus acesta la petrecere, fiind într-adevăr un cadou minunat și potrivit oricui.

Întrebări frecvente
Ce cadou pentru mașină să iau iubitului?

Dacă iubitul tău are mașină, un cadou mișto poate fi un aspirator mobil pentru ca el să poată avea grijă și mai mare de mașina sa, pe lângă aspirator poți lua și un breloc personalizat pentru chei care se va combina perfect.

Ce cadou să iau iubitului de Anul Nou?

Deoarece Anul Nou este o sărbătoare mai familiară, e un bun motiv de a sta acasă, astfel poți face cadou o pijama personalizată cu un imprimeu unic, poate fi și un design de iarnă sau în culori simbolistice acesteia.

Ce cadou să iau iubitului de ziua lui?

Un parfum este mereu un cadou extraordinar deoarece mereu este nevoie de el, dar și bărbații sunt cei care iubesc să miroase mereu la nivel, poți alege o aromă pe care el deja o are sau chiar ceva nou, ceva neobișnuit pentru el pe placul tău.

Cadouri Pentru Ziua De Naștere A Unui Bărbat
30 ani50 ani40 ani60 ani80 ani70 ani