CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Bărbați De 30+ Ani

Actualizat: 31 October, 2021 | Rating:

🎁 Cauți să oferi în dar lucruri bărbaților de la 30 de ani în sus? Aici vei găsi o multitudine de idei diferite și originale, care îți va încânta sărbătoritul. Alege să dăruiești unui bărbat puternic și independent lucruri simbolice, dar cu o puternică însemnătate spirituală sau morală, care va deveni pentru el mai mult decât un simplu cadou, sau dimpotrivă, ai putea opta pentru cadouri luxoase și scumpe.

1. Ceasuri cadou bărbați 30+

Ce poate fi mai rafinat decât un ceas cadou pentru bărbații cu vârsta de 30+? Fie că este vorba de zi de naștere, Crăciun, ziua bărbatului sau alt eveniment important, un ceas de lux sau unul dimpotrivă simbolic va deveni un cadou minunat pentru un bărbat. Nu uita că ceasul ales trebuie să reprezinte personalitatea, cât și caracterul sărbătoritului, pentru ca acesta să devină un dar fascinant pentru el. De asemenea, dacă cunoști brand-ul preferat al acestuia, ai putea opta pentru un ceas confecționat de acel producător, fiind importante preferințele sărbătoritului, pentru ca darul tău să devină memorabil.

2. Experiențe cadou pentru bărbați 30+

Trecuți de prima tinerețe, bărbații care împlinesc peste 30 de ani sunt puțin mai greu de surprins și de impresionat cu cadouri clasice de genul portofelelor sau curelelor banale. Vrei să investești într-un cadou memorabil? Încearcă un cadou tip experiență, iar amintirea va fi neprețuită și acest cadou unic îi va rămâne pentru totdeauna întipărit în minte. Tu cunoști cel mai bine tipul și personalitatea celui pe care îți dorești să îl uimești, însă iată niște idei de experiențe universal apreciate: scuba diving, echitație, squash, pilotaj la înălțime, zbor cu balonul cu aer cald sau tir cu arcul.

3. Gadget-uri cadou pentru bărbați 30+ ani

Bărbații sunt înnebuniți după tehnologie, după orice apare nou și este la îndemâna acestora, indiferent că vorbim despre telefoane, tablete, calculatoare sau console de gaming, ceasuri smart, brățări fittnes sau cine știe ce alt dispozitiv smart care i-ar putea ține ocupați. De aceea, atunci când ai ocazia, iar bugetul îți permite, de ziua lor te poți orienta către un cadou din zona de gadgeturi. Ai la îndemână o mulțime de informații de care te-ai putea ajuta în alegerea celui mai potrivit aparat sau poți să arunci o privire prin magazinele de specialitate, pentru a testa sau chiar achiziționa gadget-ul potrivit.

4. Haine și accesorii vestimentare

Moda se schimbă de la un an la altul și nu toată lumea este atrasă de ideea de a schimba garderoba odată cu fiecare sezon. Totuși, fiecare dintre noi ne dorim să arătăm bine și să purtăm haine și accesorii pe stilul nostru deoarece asta ne crește încrederea în noi și alimentează starea de bine. Unora le place să îșși cumpere singuri hainele, alții lasă treaba asta pe seama soțiilor, iubitelor sau părinților. Iar de cele mai multe ori atunci când căutăm o idee de cadou pentru prietenul nostru cel mai bun care e trecut de 30 de ani, avem tendința de a intra mai întâi în magazinele de haine și accesorii vestimentare.

5. Băuturi de colecție și accesorii

Bărbații sunt cunoscuți pentru pasiunile lor pentru sport, mașini și băuturi. În fond este ceea ce îi caracterizează cel mai bine, ceea ce fac în timpul liber și uneori este chiar modul în care își câștigă existența. Pasiunile lor le ocupă o mare parte a timpului și sunt mândri de ei cu orice fac. Femeile sunt cele care ar trebui să le ofere o cantitate de apreciere direct proporțională cu ceea ce au ei bun, calitățile și punctele lor forte. Dacă ai un bărbat pasionat de colecționarea băuturilor fine, ce idee de cadou mai bună decât băuturi de colecție și accesorii există pe lumea asta? Nu există!

6. Parfumuri cadou bărbați 30+ ani

Un alt cadou drăguț, cât și original, pe care-l poți oferi unui bărbat inclus în această categorie de vârstă este reprezentat de parfumuri. Cât de potrivit poate fi acest cadou pentru el? Noi zicem că extrem de minunat! De ce parfum? Pentru că este unicul cadou care să-l poate face nespus de surprizător și curios față de miros și aspect. Dăruiește-i un parfum puternic, la fel ca și personalitatea sa, cât și mireasma sa preferată, în caz că o cunoști. De obicei, bărbații iubesc parfumuri tari, cu tipul de miros oriental, lemnos, aldehidă, cât și tabac, care a fost asociat mereu cu masculinitatea.

7. Cadouri amuzante bărbați 30+

Iubirea este cel mai frumos sentiment din lume. Este un sentiment înălțător care te ajută să treci mai ușor prin viață. Este o emoție atât de puternică încât te simți ca și cum ai fi beat. Dacă nu ai iubit niciodată ai pierdut ceva esențial fără de care nu ar trebui să trăiască nimeni în această viață. Se spune că femeile sunt mai emoționale din fire, dar și bărbații pot spune că iubirea este ceva special, cel mai frumos sentiment din lume. De aceea, dacă acum ai în viața ta un sentiment special pentru un bărbat special de peste 30 ani, uite o idee de cadou potrivită: cadouri amuzante bărbați 30+.

Întrebări frecvente
Ce cadou să iau soțului?

Cel mai bun cadou pentru soț poate fi un gadget pentru a rade barba, un trimmer sau un aparat de tuns multifuncțional, deoarece aspectul frumos pentru el este un lucru esențial, dar și un gadget care ar face dimineața mai eficientă va fi un lucru extrem de util.

Ce cadou să fac soțului de Crăciun?

O băutură calitativă și de selecție ar fi un cadou bun pentru el, în dependență ce alcool preferă poți alege un vin deosebit, o sticlă de whisky de marcă sau chiar un poloboc cu bere, la acest cadou poți adăuga și ceva de servit bun (ciocolate, fructe uscate, nuci, pește etc.).

Ce cadou să fac tatei de Crăciun?

Pentru tata un cadou bun poate fi un breloc sau un suvenir personalizat cu o urare frumoasă, care va păstra amintiri plăcute din această zi, este ceva memorabil și extrem de plăcut, la sigur îi vei crea emoții calde.

Cadouri Pentru Ziua De Naștere A Unui Bărbat
40 ani50 ani70 ani60 ani80 ani20 ani