CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei Cadouri Pentru Baby Shower

Actualizat: 29 May, 2024 | Rating:

🎁 Pregătiți o super petrecere "Baby Shower" pentru cea mai bună prietenă gravidă, în ultimul trimestru de sarcină? Uite ce cadouri de suflet și în tendințe actuale îi poți lua - tu sau alături de întreaga gașcă de prietene - utile și pentru mama, dar și pentru copil (fetiță sau băiat): articole de îmbrăcăminte de nou născuți, jucării zornăitoare pentru dentiție, o lenjerie pentru pătuț, păturici pufoase, un album pentru fotografii, lampă de veghe, produse de îngrijire mămică (ex cremă pentru vergeturi) sau chiar un cadou-experiență: o zi la spa, la un salon de înfrumusețare.

Cărți de parenting

Atunci când ești părinte, ai tendința să exagerezi cu orice. Cauți informații online, apelezi la prietenii tăi care au deja copiii sau încerci să filtrezi prin propria experiență tot ce crezi că se aplică și în cazul copiiilor tăi. De aceea poate fi uti l să ai la îndemână cărțile cnsacrate de parenting, care te vor ajuta să ai mai multă claritate asupra procesului de dezvoltare și educare a copiilor. Aceasta este o idee minunată mai ales atunci când participi la un baby shower. Asta pentru că fiecare mămică va încerca să își facă temele înainte de venirea pe lume a celui mai dorit dintre membrii familie.

Hăinuțe pentru bebe

Bebelușul este o ființă minunată care abia așteaptă să vină pe lume. Mamele îl așteaptă cel puțin 9 luni și venirea sa pe lume este cel mai frumos moment posibil. Mai mult, atunci când îl aduce acasă de la maternitate este iar un moment special. Camera celui mic este un locșor special pe care părinții l-au amenajat și decorat cu mult timp înainte de ziua propriu-zisă. De obicei, după venirea pe lume a celui mic, toate rudele și prietenii vin la femeia lăuză cu mici cadouri pentru a-l vedea pe cel mic. Un exemplu de cadou ar fi hăinuțe pentru bebe despre care știi deja câtă nevoie are. Se va bucura de orice cadou.

Haine și accesorii pentru gravide

Hainele și accesoriile reprezintă un cadou minunat pentru graviduțele drăguțe, oferite cu ocazia sărbătorii de baby shower! Ai putea opta să-i oferi toată caldura ta și bucuria că va deveni mămică printr-un accesoriu personalizat cu numele ei sau cu data în care a aflat că este însărcinată. De asemenea, dacă e să ne referim la haine, poți opta pentru haine comode și lărguțe sau dimpotrivă, ceva strâmpt care să-i evidențieze și mai mult burtica frumoasă. Totodată, încearcă să afli ce anume ar dori sau ce ar avea nevoie pe parcursul gravidității, pentru a putea oferi un cadou necesar și, într-adevăr, util.

Jucării pentru bebeluși

Un cadou perfect pentru bebeluși? Exact! Jucăriile pentru aceștia reprezintă un cadou minunat, atât pentru părinți, bunici, cât și pentru acești micuți exploratori. Ai putea opta pentru mașinuțe și animăluțe sălbatice pentru băieței, iar pentru fetițe niște păpușele, fructe sau animăluțe exotice, care îi vor face, cu siguranță, să devină mai interesați și mai dornici de a descoperi lucruri și procese noi. De asemenea, dăruind o jucărie originală unui copil îl faci să devină energic, implicat într-o activitate, iar unele jucării pot dezvolta bebelușului anumite talente, abilitați și aptitudini.

Aparate și ustensile utile unui nou născut

Petrecerile Baby Shower reprezintă un moment unic, în care viitorii părinți petrec timp cu toți cei apropiați, fiecare dintre invitați trebuind să aleagă darul potrivit. Ca să fie un cadou util și deloc banal, orientați-vă spre aparate și ustensile necesare bebelușului. Cădița pentru baie, masa de înfășat, salteluța sunt cadouri bine venite, fiind importante în îngrijirea copilașului. Puteți opta și pentru termometru de cameră sau unul pentru copil cu vârf flexibil, veioză, monitor bebe, leagăn, pompiță pentru nas, sterilizator electric, încălzitor biberon sau alte accesorii care îi vor fi foarte utile mamei.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot să iau fiicăi pentru baby shower?

Fiica ta care așteaptă copilul la sigur are nevoie de diferite gadgeturi, precum un baby video monitor deoarece atunci când va naște copilul acest gadget va fi ceva extrem de comod și util.

Ce cadou pot face mamei pentru baby shower?

Pentru mama ta, ai putea face cadou de baby shower o pompă pentru sâni, cu ajutorul căruia va putea stoarce laptele pentru a-l folosi mai târzia, dar și un alt plus al acestui gadget ar fi că ușurează chinurile alaptării.

Ce cadou pot face unei prietene gravide pentru baby shower?

Ai putea cumpăra cadou un set de hăinuțe pentru copilaș care să fie unisex, deoarece încă urmează să aflați care va fi genul copilașilui, aceste hăinuțe vor fi extrem de utile.