CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cămăși Si Pijamale Pentru Gravide și Alăptat

Actualizat: 19 April, 2024 | Rating:

🎁 Ai nevoie de Cămăși si pijamale pentru gravide și alăptat? Nu te panica, noi avem destule modele pentru tine. Alege ce îți place și sigur vei reveni pe site!

Cămăși si pijamale pentru gravide și alăptat

Perioada maternității este una dintre cele mai frumoase și importante din viața oricărei femei, iar pregătirile încep încă dinaintea nașterii bebelușului: o parte dintre acestea incluzând cumpărăturile pentru cel mic și pentru mamă.  Toate piesele vestimentare de mai jos recomandate poarta marca lejerității și sunt confecționate din materiale naturale, bune, care pot fi purtate în interior, pentru confortul zilnic.

Click pe lenjeria pentru gravide sau mamici pentru mai multe detalii, culori si preturi:

Pijamale și halate damă pentru gravide, 100% bumbac de salitate superioara - cadouri utile pentru tinerele mamici
Pijamalele și halatele pentru gravide nu trebuie să lipsească de pe lista de cumpărături, acestea fiind printre articolele conținute de bagajul purtat la spital, la nașterea bebelușului. Pentru confort total, aceste articole trebuie să respecte câteva criterii:
- Materiale de calitate - Pentru sănătatea pielii, niciun articol vestimentar nu ar trebui să fie confecționat din materiale sintetice, cu atât mai mult pijamalele și halatele, care sunt prin definiție, marca lejerității și confortului purtării.
- Ușurință în purtare și utilizare - Pijamalele și halatele pentru gravide vor fi purtate destul de mult timp, cât timp mama va avea grijă de micuț pe timpul nopții. De aceea, acestea trebuie să fie facil de deschis pentru momentele în care bebelușul este alăptat.
- Design delicat - Chiar dacă sunt destinate purtării în interior, pijamalele și halatele pot avea un design delicat, cu finisaje impecabile, pentru că mama trebuie să fie îngrijită în timpul vizitelor celor apropiați.

Click & Cumpara online aceste produse pentru mamici: pijamale, halate, camasi de noapte si alaptare

În prezent, pe lângă atributul confortului, în ceea ce privește vestimentația pentru femei însărcinate, piesele vestimentare de zi sau cele de purtat în interior sunt create în modele moderne. Optează însă pentru cele confecționate din materiale calitative, bumbac și chiar țesături de lux, pentru ca proaspăta mămică să se simtă îngrijită și frumoasă.

Alege să dăruiești cadou halate sau pijamale unei femei însărcinate. Lista de cumpărături a unei viitoare mămici este plină cu diverse articole, pentru bebeluș, pentru ea și pentru noua viață care abia începe. De aceea, atunci când dorești să le susții pe femeile dragi care se pregătesc să fie mame și vrei să le faci un cadou, uită de jucării și cărți pentru cel mic - nu le va folosi până nu va împlini minim un an.

Alege in plus si câteva articole pentru mamă - pompă pentru sân, pijamale, halate și papuci confortabili și urează-i multa rabdare!

 

Merita sa te uiti si peste aceste articole cu recomandari de cadouri pentru gravide si mamici:
- Vizitezi o proaspata mamica si nu stii ce ai putea sa-i cumperi cadou, ceva simbolic? 
- Cadouri si pentru viitorii tatici: haioase, utile sau simbolice. 
- O perna pentru gravide 3 in 1 si sa o foloseasca si dupa nastere?