CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Bucket Hat - De Unde Poți Cumpăra în România? Groase De Iarnă Sau Subțiri

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Bucket Hat pălării groase de iarnă sau subțiri pentru sezonul cald! La noi găsești de toate! Sute de modele disponibile chiar acum. Nu rata ofertele zilei!

Bucket Hat - de unde poți cumpăra în România? Groase de iarnă sau subțiri

Există un accesoriu pe piață a cărui notorietate a crescut de la 0 la 100 foarte repede. Același stil folosit să protejeze pescarii de radiațiile ultraviolete (și cam pe toată lumea în anii `90) a devenit acum arma secretă în a te transforma în vedetă cu ținuta ta. Editori, infuenceri și celebrități le poartă constant peste tot în lume, inclusiv la noi în țară – este vorba de minunatele bucket hat.
 

Un mic istoric despre pălăriile Bucket hat:

Încă de când a apărut, acest tip de pălărie a avut o strălucire plină de farmec. Forma sa poate fi atribuită faptului că la început era folosită de lucrători pentru a se feri de soare și ploaie, mai apoi fiind adoptată de comunitatea hip-hop.

Deși stilul unisex a fost popularizat pe scară largă de către artiștii hip-hop în anii `80, pălăriile de acest gen ajung să fie foarte căutate în anii `90. Din 2018, însă, designeri precum Michael Kors și Chanel au început să reintroducă tendința pentru primăvara/vara aceluiași an. Astăzi, pălăria tip bucket a revenit în circuitul modei și poate fi observată inclusiv la cântăreții și modelele preferate.

Cum să  alegi și să  porți cu stil un bucket hat? Sfaturi de asortări/ outfit-uri 

1. Alege materialul care se potrivește stilului tău. Cele mai multe pălării tip bucket sunt realizate din bumbac, dar se găsesc și din alte materiale. Pălăriile din bumbac sunt bune pentru temperaturi mai ridicate, cele Denim pentru vremea mai rece, cele din nailon sunt folosite de obicei la activități exterioare, iar dacă vrei să atragi atenția un material pufos sau zbârlit este soluția.

2. Găsește-ți modelul ideal de pălărie. Pălăriile tip bucket se găsesc în multe forme, materiale și mărimi. De regulă scopul lor este să te protejeze de soare având cozorocul mai lat, pe când cele mai stilistice îl au mai mic. De asemenea te poate interesa ca pălăria să aibă o curea de prindere sau să aibă 2 fețe (astfel beneficiezi de 2 modele într-o singură pălărie).

3. Decide ce marcă îți este potrivită. Dacă vrei să îți creezi un look nostalgic, atunci o pălărie cu logo-ul unei mărci clasice de îmbrăcăminte ar fi potrivită pentru tine. Bineînțeles că vei găsi și pălării tip bucket de top, realizate de branduri consacrate. Pe de altă parte, dacă nu vrei să atragi atenția vei suficiente pălării pe care nu se va regăsi nici un brand sau logo.

Și, ca bonus, pălăriile de tip bucket sunt ideale pentru broșe. Așa că poți folosi orice simți că îți completează imaginea. Adaugă câteva broșe pe cozoroc sau pe pălărie (în față sau în spate). Exprimă-ți unicitatea, opiniile sau doar arată-ți susținerea pentru trupele, filmele și mărcile tale preferate. În caz că te-ai decis să îți achiziționezi un astfel de bucket hat, nimic mai simplu!

La o simplă cautare pe oricare dintre motoarele de căutare de pe internet vei găsi o multitudine de oferte pentru accesoriul perfect ție. Trebuie doar să te decizi asupra modelului și să aloci un buget.

Câteva sfaturi de îngrijire a pălăriei:

- spalare delicata la 30 grade
- nu folosi clor
- o poti călca eventual cu aburi 
- nu curăța chimic 

Celebra, traditionala palarie de pescuit. Un accesoriu foarte popular la festivalurile de vara si la evenimentele majore, caci palaria de pescuit iti pastreaza capul rece la soare. Mai mult, palaria este foarte accesibila ceea ce o face un articol atractiv.

***