CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri Simbolice Pâna în 50 Lei

Actualizat: 17 April, 2024 | Rating:

🎁 Ai nevoie de cadouri simbolice de până în 50 lei? Nu știi ce să cumperi? Noi suntem aici să te ajutăm să iei cele mai frumoase cadouri. Intră pe site!

Cadouri simbolice pâna în 50 lei

Pentru a oferi un cadou nu trebuie sa ai neaparat o ocazie. Il poti darui in semn de pretuire, de multumire si de recunostinta. Colega de serviciu te-a ajutat cu un proiect important? Prietenele ti-au fost alaturi cand ai trecut prin momente dificile? Multumeste-le oferindu-le cadouri simbolice!

Bijuteriile si cosmeticele, prietenele oricarei femei

- Alege diverse bratari si accesorii la 25-30 de lei. Unele sunt cu perle, altele cu figurine. Ideal este faptul ca se potrivesc nu doar cu o tinuta de zi, ci si cu una de seara. Ce nu-i lipseste niciodata unei femei nici din poseta, nici din dulapul de acasa? Cosmeticele, bineinteles!

- Comanda seturi de cosmetice. In oferta gasesti produse pentru ingrijirea tenului (creme si gemuri de curatare pentru fata), ingrijirea corpului (cu produse de hidratare si epilare, geluri de dus, produse protectie solara), ingrijirea parului (sampon, balsam, vopsea, perii, produse de styling), produse de machiaj, ingrijire spa, parfumuri, dar si tot felul de accesorii inspirate din ultimele trenduri de pe catwalk.

Cadouri practice in locuinta   

- Tot nu stii ce sa alegi? Ei bine, mergi pe ideea de practic in casa. Spre exemplu, de niste infuzoare de ceai - in special in zilele friguroase de iarna, cand raceala trebuie alungata. un puzzle, o pusculita, un ceas de birou sau o veioza. 

- Tot practica este si o sacosa din panza la 37 Lei. Are imprimata o pisicuta dragalasa si poate fi utilizata in anotimpul cald, pentru mers la plaja sau la piscina.

- De un pedometru ce spui? E perfect si pentru cei activi, care fac jogging.

Cadouri variate pentru gusturi diverse

Daca prietenii tau au un simt al umorului dezvoltat, alege cadouri funny pentru ei . Carnatii antistres, chilotii cu sunete, felicitarea indestructibila si sosetele injuratoare sunt doar cateva dintre acestea.

Colegii de munca sunt pasionati de tehnologie? Atunci ofera-le mini gadgeturi. Au nevoie, spre exemplu, de manusi touchscreen, de adaptor pentru microfon si chiar de o cana care isi amesteca singura continutul.

Cand organizezi o petrecere tematica pentru un coleg proaspat iesit din spital, comanda tricouri personalizate pentru toata echipa. Se va simti mult mai bine stiind ca e sustinut moral de oamenii cu care petrece multe ore pe zi.

Cadouri pentru sufletul tau

- Un cadou poate fi oferit oricui, inclusiv tie insuti. Da-ti voie ca, din cand in cand, sa te bucuri de asa ceva. Comanda-ti audiobookuri si asculta-le cand calatoresti cu masina sau trenul, cand vremea e mohorata si nu ai chef sa iesi in oras si nu numai. In oferta sunt audiobookuri si pentru copii, si pentru adulti.

- stres scapi nu doar ascultand muzica, ci si colorand sau jucand diverse jocuri din cartea Padurea fermecata. Carte de colorat si activitati antistres.

Arata-ti recunostinta fata de cei apropiati si ofera-le cadouri simbolice. Gestul conteaza! Astfel vor sti ca le apreciezi ajutorul. Alege o idee din cele enumerate mai sus. Tine cont, bineinteles, de preferintele si gusturile fiecaruia.

ps: Cadouri simbolice gasesti si intr-o categorie dedicata pe CadoLand ce pot fi oferite oricand, nu doar la zilele de nastere sau onomastice. Shopping online placut!