CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Camera Copilului

Actualizat: 22 September, 2021 | Rating:

Venirea celui mic pe lume este un moment cu totul emoționant. Este o zi de mare bucurie pentru întreaga familie. Mama este cea mai emoționată de fapt și abia așteaptă să își aducă bebelușul acasă. Pregătirile s-au făcut cu câteva luni înainte pentru ca acea cameră să fie gata înainte de venirea bebelușului acasă. Dacă ai nevoie de Idei de cadouri pentru camera copilului, suntem aici să te ajutăm cu o mulțime de opțiuni.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Camera copilului):

Mese de înfășat

Camera copilului este un loc unde acesta va petrece cel mai mult timp în primii ani din viață. Cel puțin în primul an, acest loc este extrem de important atât pentru sine, cât și pentru părinți. Aici se vor afla lucrușoarele celui mic și inclusiv pătuțul în care va dormi. Dacă nu știai, printre lucrurile de care ai nevoie în primele luni de viață ale celui mic se numără și masa pentru înfășat pe care îți va fi mai ușor să îi schimbi scutecele. Ai nevoie de ea ca de aer pentru a-l schimba rapid pe cel mic pe un mediu stabil și sigur. Au existat o mulțime de accidente în care bebelușul a căzut de pe pat și nu vrei asta.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:nichiduta.robestkids.roemag.ronoriel.roookee.rochicco.ro

Carusele muzicale

Bebelușii au nevoie, încă de la vârste foarte mici, de stimularea liniștită pe care le-o poate acorda o jucărie de bună calitate, care îi atrage cu lumini, culori și miscare, ba și cu sunete melodioase. Dacă nu știi care este cel mai tentant carusel muzical pentru noul bebeluș, o căutare pe internet îți va oferi o gamă largă de produse din care poți alege. Este vorba despre un produs care îl va stimula pe copil din punct de vedere al simțurilor, care îl va încuraja să facă unele dintre primele mișcări coordonate ochi – mână, și care va contribui semnificativ la a crea un ambient familiar, sigur și plăcut pentru bebeluș.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:bestkids.ronoriel.ronichiduta.rohippoland.rochicco.roookee.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Saltele și țarcuri de joacă

Camera copilului este cel mai important loc din casă odată ce bebelușul vine acasă. Este locul în care își va petrece cel mai mult timp din viață cel puțin în primii ani. Este bine să începi să faci pregătiri pentru aducerea celui mic acasă cu cel puțin câteva luni înainte de venirea sa pe lume pentru că va fi mai mult de muncă decât crezi. Vei avea o mulțime de lucruri de cumpărat, unele utile, altele estetice, dar cel mai important rămâne pătuțul copilului. Vei avea nevoie și de saltele și țarcuri de joacă pentru cel mic. Cu ajutorul lor îl vei ajuta să se joace într-un mediu confortabil și sigur.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:bebebliss.ronichiduta.roemag.roookee.robestkids.ro

Monitoare video pentru bebeluși

Camera copilului este cel mai frumos loc din casa unui cuplu pentru că acolo va dormi fructul iubirii lor. Bebelușul va avea camera lui în care să doarmă și să fie cât mai aproape de părinți. Mama este cea care are cea mai mare grijă de cel mic și de regulă se trezește ori de câte ori acesta are nevoie de ea. Ea va fi acolo orice s-ar întâmpla cu cel mic. Pentru a putea să își facă treburile casnice chiar și atunci când are un bebeluș abia adus acasă, are nevoie de puțin ajutor. Dacă vrei să o ajuți pe mămică să aibă mai mult timp liber pentru alte sarcini, îi poți oferi monitoare video pentru bebeluși.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.ronoriel.rovexio.roevomag.ronichiduta.roookee.ro

Saci de dormit pentru bebeluși

Bebelușii au nevoie de toată îngrijirea posibilă din partea părinților lor, dar și din partea rudelor celor mai apropiate. De aceea, mama este cea care petrece cel mai mult timp cu bebelușul pentru a-l îngriji și proteja. Locul pe care îl va pregăti pentru cel mic este camera copilului unde se vor afla primele sale lucruri din viață. Aici se vor afla pătuțul, păturica, dulapul de haine, căruciorul, dar și eventuali saci de dormit pentru bebeluși. Aceștia sunt utili dacă vrei să îi oferi celui mic o temperatură constantă și un mediu confortabil de odihnă. Este bine să alegi calitatea în detrimentul prețului.