CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Fototapete Camera Copii, Cele Mai Apreciate Modele Minimaliste

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Schimbă înfățișarea camerei copilului tău cu unul dintre fototapetele noastre! Decorurile sunt inedite, multicolore și îndrăgite de cei mici! Sigur nu se vor plictisi!

Fototapete camera copii, cele mai apreciate modele minimaliste

Fototapete cu harta lumii pentru camera copilului

De ani de zile, fototapetul a fost evitat din cauza aerului său învechit și decadent. Cu toate acestea, în ultima vreme a redevenit la modă. Deși este adevărat că în prezent fototapetului i s-a dat un stil nou, în multe cazuri este folosit doar pe un perete al camerei. Un fototapet prezintă foarte multe avantaje, mai ales aplicat în camera copilului: acoperă mai multe pete, este mai original și durează mai mult. Deși la început cel mic nu va fi atras decât de culorile lui, un fototapet cu harta lumii poate avea beneficii pe termen lung. Cu ajutorul tău, micuțul poate învăța continentele și mai târziu țările.

Fototapete cu forme geometrice pentru dormitoarele celor mici

Fototapetul este un element de design care poate transforma complet o încăpere și care dictează atmosfera mai eficient decât piesele de mobilier. Imprimeul său poate da spațiului un aer dinamic sau mai multă stabilitate. De exemplu, pentru dormitorul copilului te poți orienta către un fototapet cu forme geometrice. Un astfel de model minimalist va adăuga profunzime unui perete monoton, iar combinațiile potrivite de culori îl va relaxat pe cel mic. În funcție de materialul din care sunt realizate, poți alege pentru amenajarea camerei copilului, între mai multe categorii de fototapet, dar cel mai indicat este cel din fibre netesute.

O cameră colorata cu aceste fototapete cu flori pentru camera copilului

Pentru a crea o atmosferă relaxantă în camera copilului, te poți orienta către un fototapet floral, cu un design deosebit care se va potrivi foarte bine cu cadrele moderne din orice încăpere. Poți alege un fototapet 2D sau pentru o impresie artistică mai mare, unul 3D. O versiune în format tridimensional îl va face pe cel mic să creadă că florile incluse în ilustrație pot ajunge oricând să plutească în jurul său. Pentru un astfel de fototapet te poți orienta către o hârtie cu finisaj lucios, rezistentă la lumina soarelui și lavabilă sau semilavabilă, deoarece vorbim despre camera copilului și poate fi necesară câte o curățare ocazională.

Fototapete cu planetele sistemului solar, iubite de copii

Micuțul tău explorator este pasionat despre tot ce înseamnă cer, stele și sistem solar? Atunci cum ar fi să aduci toate aceste lucruri foarte aproape de el? Cu siguranță s-ar bucura foarte tare să își găsească unul dintre pereții camerei sale decorat cu un astfel de fototapet. Astfel, cel mic va putea să privească stelele chiar și când este înnorat. Datorită calității sale, fototapetul va crea în fiecare seară impresia unui cer senin pe care îl poți privi. În funcție de dimensiunea sa, poate fi realizat dintr-una sau mai multe piese, care se lipesc foarte ușor pe peretele curat și uscat. Pentru fixare definitivă sunt necesare 48 de ore.

Fototapete cu animale pentru camera copii, zoo la voi acasă

Copilul tău iubește animalele? Îi place să petreacă mult timp în natură? Și mereu te roagă să îl duci la zoo? Cum ar fi să aduci zoo la el în cameră? Achiziționând un fototapet cu animale, acest lucru este posibil. Un astfel de fototapet poate acoperi în mare parte unul dintre pereții încăperii. Alege o poză care să includă o varietate de culori vesele, calde și pastelate, astfel îți va fi ușor să îl încadrezi în cameră, indiferent dacă pereții sunt roz, verzi, crem sau orice altă nuanță ai considerat potrivită pentru spațiul destinat celui mai mic membru al familiei. Un fototapet este foarte ușor de montat pe perete, adezivul fiind inclus în parchet.

Fototapete cu junglă - o cameră altfel de copil, vibrantă

Cauți un fototapet pentru cei mici care să aducă în camera lor grandoarea, culorile, energia și vibrația unei în jungle adevărate? Înseamnă că cei mici sigur vor avea parte de o surpriză nemaipomenită. Deoarece vorbim despre camera copiilor, este important ca fototapetul să fie lavabil sau semilavabil, acest lucru însemnând că îl poți curăța cu o cârpă umedă ori de câte ori observi depuneri de praf sau pur și simplu pentru a menține camera în deplină curățenie. Iar, ca și sfat tehnic, îți recomandăm să te orientezi către versiunile confecționate pe suport din vlies (non-woven). Acestea au o rezistență mai bună în timp.

Fototapete cu desene animate Disney, mult iubite în camera copiilor

Fototapetele reprezintă variante de tapet care ilustrează de regulă compoziții vizuale complexe, obținute prin fotografierea unui cadru, subiect sau obiect, sau prin creație grafică digitală (opțiunile abstracte). Alegând un model potrivit de fototapet Disney, poți transforma camera copilului într-un spațiu vibrant și plin de viață. Astfel, cel mic se va simți parte din desenul său preferat. Vei găsi disponibile opțiuni nelimitate din punctul de vedere al compoziției, putând ilustra aproape orice subiect, cadrul sau imagine. Fototapetele au un potențial uriaș de transformare a aspectului încăperii în care sunt amplasate.