CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

O Brățară Din Aur - Un Cadou Prețios Pentru Un Nou-născut, De La Nași

Actualizat: 28 April, 2024 | Rating:

🎁 💎🎉 O brățară din aur este un cadou inspirat pentru un nou-născut. Este un simbol al iubirii, al prosperității și al protecției și poate fi o amintire prețioasă pentru copil pe tot parcursul vieții.

O brățară din aur - un cadou prețios pentru un nou-născut, de la nași


👶💫💎 Un bebeluș aduce în viața oricărei familii o mare bucurie, împlinire și emoție pură, iar o modalitate minunată de a marca acest moment special este printr-o brățară cu șnur și biluțe de aur / diamant perfectă pentru un nou născut, ca simbol al dragostei, al protecției și binecuvântării.

În articolul de mai jos vom descoperi de ce e o idee bună să achiziționeze nașii de botez o astfel de bijuterie delicată și prețioasă, la ce să fie atenți înainte de a o comanda online brățara roșie bebe, cu ce mesaj ar putea veni și în ce moment poate fi dăruită. De asemenea vom dezbate și de ce e o idee bună să investestiți într-o bijuterie de aur pentru copii așa mici. 

Cum să alegi brățara pentru un nou născut - Sfaturi și recomandări

O brățară din aur dăruită de nașii de botez este un cadou tradițional și semnificativ pentru un nou-născut. În plus, brățara va fi o amintire prețioasă pentru copil pe tot parcursul vieții lui. Ce ar trebui să luați în calcul atunci când v-ați decis să achiziționați online o brățară șnur aur?

1. Siguranța: de analizat dacă brățara nou născut aur are un sistem sigur și solid de prindere. Acesta ar trebui să fie primul criteriu important de luat în calcul, să nu se piardă rapid, să nu se rupă sau în cazul în care bebe ar trage tare de ea și ar putea să o bage astfel și în gură, să nu fie înghițită (sau accesoriile ei). Brățara cu șnur și biluțe de aur să fie destul de solidă, cu nod dublu. 

2. Calitatea/ materialul: alegeți mereu bijuterii de calitate, dintr-un material sigur și non alergic, care să reziste în timp. Bebelușii fac băiță zilnic, au de cele mai multe ori creme sau ulei pe corp, brățara șnur aur se poate deteriora de la toate aceste produse de îngrijire. Investiți într-o brățară din materiale durabile pentru a fi păstrată mai mulți ani ca și amintire. Vă recomandăm astfel de brățări cu biluțe de aur, puteți opta pentru aur galben sau alb sau roz, depinde de preferințele nașilor de botez. Aurul galben este de regulă mai clasic și atemporal, aurul alb este ceva mai modern, elegant, iar aurul roz este desigur delicat și feminin.

​3. Lungimea corespunzătoare: sunt brățări potrivite și pentru copii, dar și pentru cei mai mici, pentru bebeluși. Alegeți o brățară nou născut aur reglabilă, adecvată vârstei. Brățara trebuie să fie suficient de mare pentru a se potrivi pe încheietura mâinii bebelușului, dar nu atât de mare încât să cadă de la mână sau de la picior.

4. Design simplu sau personalizat: Găsim online o varietate de brățări șnur de aur potrivite pentru un nou născut, unele cu design simplu, elegant, altele ce pot fi personalizate cu inițialele copilului, cu poze, mesaje speciale, data nașterii, pietre prețioase/ diamante, diferite nuanțe la șnurul de prindere sau diferite materiale (de exemplu cu șnur din mătase fină). 

Ambele variante pot fi speciale și iubite, atâta timp cât sunt fără elemente ascuțite sau care l-ar irita pe bebeluș. Sunt copiii care fac alergie la bijuterii, la metale, se manifestă ca o iritație/ mici bubițe roșii în jurul brățării. De scos rapid și de dat cu cremă de hidratare potrivită pentru pielea sensibilă. Sunt rare cazurile, dar de avut în vedere. Optați cel mai bine pentru aur de 14 sau 18 karate pentru o siguranță în plus. 

În mare acestea sunt sfaturile de care să țineți cont și cu siguranță veți putea alege o brățară potrivită și sigură pentru finuțul vostru. Puteți pune brățara și într-o cutie de bijuterii elegantă sau o puteți oferi împreună cu un certificat de autenticitate. Brățara poate fi transmisă din generație în generație, fie ea și personalizată, devenind o moștenire prețioasă pentru familie. Se știe deja că aurul este un simbol al bogăției și al prosperității, astfel că brățara din aur oferită de nași este o urare de noroc și de succes pentru orice bebeluș.

O astfel de bijuterie poate fi oferită atât unui nou născut, cât și la botez, la o aniversare/ tăiere de moț, Ziua Copilului sau de Crăciun cu îndemnul să strălucească mereu, să fie prețios și mereu iubit de toată familia!  ⭐🎁🎉

De ce e o idee bună să investești într-o bijuterie de aur pentru copii

Aurul este un metal prețios cu valoare constantă și care tot crește, tot crește, considerat mereu un simbol al stabilității, a bogăției și puterii. Indiferent de fluctuațile economice sau politice, el are capacitatea unică de a-și menține valoarea. Așadar achiziționarea unei brățări de aur pentru nou născut poate fi o investiție valoroasă în timp, oferind oportunitatea de a păstra o moștenire cu valoare atât sentimentală (cadou din partea nașilor, a familiei), cât și financiară. Până la urmă bijuteria de aur nu e doar un obiect, cât și o amintire de suflet de la botez sau de la tăierea moțului, un simbol al legăturii nași-fin(ă). Se crede că aurul are și proprietăți protectoare și că brățara din aur este un simbol al protecției împotriva spiritelor rele și a ghinionului.

In loc de hăinuțe sau jucării, puteți achiziționa cadou o bijuterie de aur, o brățară roșie bebe care poate fi o decizie inspirată. Aceasta aduce noroc și protecție pentru bebeluși, o puteți grava chiar și cu numele copilului, cu data nașterii, pentru o personalizare specială, alături de un mesaj de suflet. 

"Te iubim și noi nașii tăi îți promitem că o să-ți oferim tot sprijinul și îndrumarea necesară pe parcursul călătoriei tale!" 
"Îți oferim acest mic cadou ca simbol al dragostei și al sprijinului nostru neconditionat." 
"Această brățară vrem să fie un simbol al legăturii noastre speciale, pe viață! With 💖, nașii!"

În esență, nașii de botez sunt aleși cu grijă pentru că joacă un rol important și de lungă durată în viața finului. Ei oferă sprijin spiritual, îndrumare și sfaturi pe măsură ce copilul crește, dragoste și o legătură specială care durează o viață. Nașii ar trebui să fie persoane responsabile și demne de urmat, oferind un exemplu pozitiv pentru copil.

Ce alte cadouri pot primi bebelușii la naștere, pe lângă bijuterii de aur

Pe lângă bijuteriile de aur, bebelușii nou-născuți pot primi o varietate de cadouri potrivite pentru a sărbători venirea lor pe lume. 

  • - Accesorii vestimentare: de la body-uri cu mesaje amuzante, la botoșei, rochițe, toate din materiale naturale precum bumbacul organic, lâna merino sau mătasea;
  • - Seturi cu lenjerii de pătuț, o pătură moale și pufoasă perfectă pentru somnurile lungi de bebeluș, seturi cu prosoape sau halate de baie cu glugă;
  • - Produse speciale de baie, articole de îngrijire, jucării de baie;
  • - Jucării de dentiție, jucării senzoriale;
  • - Cadouri personalizate precum un album foto, kit-uri cu amprente piciorușe, brățări de aur cu șnur roșu pentru nou născuți și gravate cu nume/ data/ ora nașterii.
  • - Cărticele
  • - Vouchere de kineto sau ședințe foto. 
Indiferent că sunteți nași de botez sau prieteni apropiați cu familia, este important să luați în considerare preferințele părinților pentru a nu primi cadouri dubluri. De regulă să vă orientați către cadouri practice, sigure și potrivite vârstei copilului. Cu o bijuterie cadou/ o brățară nou născut din aur nu dați greș.