CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cei Mai Buni Ochelari De Soare Pentru Copii

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Pe timpul verii, dacă ai copii, grija pentru protecția contra razelor UV îți revine în totalitate. Iată de ce să ții cont atunci când cumperi ochelarii de soare pentru copii:

Cei mai buni ochelari de soare pentru copii

Pe timpul verii, dacă ai copii, grija pentru protecția contra razelor UV îți revine în totalitate. De la aplicarea loțiunilor de protecție solară, atât în vacanțe, la plajă, cât și zi de zi, la joaca în aer liber, la acoperirea capului și până la purtarea ochelarilor de soare - aceste măsuri trebuie respectate în fiecare familie.

Ochelarii de soare sunt, mai ales vara, un accesoriu obligatoriu pentru oricine, incluzându-i pe cei mici. Asigură-te că îi poartă atunci când petrece timp afară, pentru protecție UV, știind că vei contribui și la educarea lui pentru viitor, astfel încât să acorde atenție acestor aspecte.


De ce este important pentru copii să poarte ochelarii de soare?

- Ochii celor mici sunt mai sensibili la radiațiile UV Spre deosebire de ochii adulților, cei ai copiilor sunt mai sensibili, fapt ce permite pătrunderea ușoară a radiațiilor UV. Asigură-te că micuțul va purta ochelari la plajă, la plimbare și ori de câte ori petrece timp afară, în zilele însorite.

- Copiii petrec mult timp afară, iar ochii trebuie protejați de soarele puternic Este destul de greu să ții un copil în casă, în special în vacanța de vară, fie că sunteți acasă, fie că sunteți în concediu. Chiar dacă respectați orele de plajă și evitați intervalul în care razele UV sunt cele mai nocive, soarele este în continuare puternic - deci copiii trebuie să poarte ochelarii cât timp sunt afară.

- Efectele nocive are soarelui asupra ochilor se resimt și după mai mulți ani Dacă arsurile de piele provocate de soare sunt simțite la maxim câteva ore, în cazul ochilor, se poate întâmpla ca efectele să se resimtă pe parcursul vieții. Printre problemele pe care radiațiile UV le cauzează ochilor se numără și cataracta.

Recomandari de ochelari de soare pentru fetite:

Purtarea ochelarilor încă de mici îi protejează pe cei mici, dar reprezintă și un pas important pentru educarea lor, astfel încât să se protejeze de razele UV toată viața. Cum să alegi un model de ochelari pentru copilul tău? Va fi foarte ușor să alegi un model amuzant, colorat, în tendințe pentru copilul tău. În magazinele online de specialitate vei găsi ochelari de soare de calitate, care protejează ochii celui care îi poartă.
 

Iată de ce să ții cont atunci când cumperi ochelarii de soare pentru copii:

- Mărime Fiecare pereche de ochelari este prezentată în magazinul online cu toate detaliile importante - dacă ai neclarități privind mărimea, este recomandat să iei legătura cu un reprezentat al serviciului de relații cu clienții. - Culoare Siguranța și protecția sunt pe primul loc, dar nu uita și de culorile preferate ale copilului tău - alege câteva perechi cu măsura potrivită și consultă-te și cu el cu în privința culorii și/sau formei.

Recomandari de ochelari de soare pentru baieti: