CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Biciclete Copii - Distracție Pe Două Sau Mai Multe Roți

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți un cadou pentru cel mic? Poate Biciclete copii - distracție pe două sau mai multe roți? Avem tot ce îți trebuie pentru a-l face fericit! Alege cu grijă!

Biciclete copii - distracție pe două sau mai multe roți

Cumpara-le biciclete celor mici si hai la plimbare in aceasta perioada calduroasa! Ajuta-i sa cunoasca lumea pedaland si distrandu-se! Pentru copilasi am ales astazi cateva oferte foarte bune de biciclete pentru fete si baieti. Arunca o privire pe informatii, alege modelul care li se potriveste si comanda online, mai simplu, mai comod.

Invatam sa pedalam! Biciclete pentru fetite

Copiii au multa, multa energie. Ca sa si-o consume, iesi cu ei la pedalat prin fata blocului, prin parc si chiar prin padure. Bineinteles, au nevoie de biciclete adecvate varstei lor. Unele sunt pentru categoria 4-7 ani, altele pentru cei care abia au trecut de 18 luni.

In afara de varsta, cand cumperi biciclete online, tine cont de preferintele lor. Fetitele le vor dori pe cele roz sau rosii, cu mici cosulete in fata. Bicicleta poate fi un cadou perfect de 1 Iunie sau de Paste - de Iepuras.

Baieteii, in schimb, le vor prefera pe cele albastre. Foarte important: cand invata sa pedaleze, este bine sa achizitionezi biciclete cu roti ajutatoare. Astfel le vor stapani mult mai bine si vor prinde curaj sa parcurga distante din ce in ce mai mari. Poti alege si in functie de personajul preferat din desene animale - fie ca e vorba de Frozen, Violetta, Hello Kitty, Cars, Spiderman..

Biciclete pentru baieti

Ce faci cand copilul vrea afara, dar in fata blocului nu e nimic interesant? Noi propunem o plimbare cu bicicleta cadou. Invata sa mearga pe doua roti, face miscare, capata incredere in sine s.a.m.d. Iata cate avantaje!

Bineinteles, in momentul achizitionarii unei biciclete pentru copii, trebuie sa ai in vedere diferentierea fetita-baiat. Pentru mezinul tau, spre exemplu, recomandam o bicicleta cu negru si portocaliu, iar pentru fetita una cu mov si alb.

Tine insa cont de un lucru: cu cat copiii au varste mai mici, cu atat si aceste biciclete vor fi mai colorate si mai atragatoare. Cu alte cuvinte, e imposibil ca atentia sa nu le fie captata de ele. Cum e si normal, in afara de biciclete, trebuie sa cauti si niste accesorii. Alege totul impreuna cu cei mici! Va veti distra pe cinste!

Mersul pe bicicleta nu se uita niciodata! Ai tai stiu sa pedaleze? Daca nu, invata-i. Cumpara-le biciclete din ideile noastre de mai sus si iesiti impreuna la plimbare! Ne vom vedea sigur prin parc!