CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Pijamale Pentru Copii Cu Disney, Frozen, Minioni și Nu Numai

Actualizat: 24 April, 2024 | Rating:

🎁 Alege pijamalele din bumbac pentru copii cu imprimeu Disney, Frozen, Minioni, diferite model; fete/băieți 4 - 8 ani cu mâneci scurte sau lungi cu pantalon

Pijamale pentru copii cu Disney, Frozen, Minioni și nu numai

Pijamale dragalase pentru copii jucausi! Iata, asadar, ce va propunem astazi drept cadou pentru mezinii familiei! Le puteti oferi oricand, inclusiv de Iepuras, 1 Iunie si Craciun. Nu trebuie decat sa alegeti modelele preferate ale celor mici! Iata ce va sugeram!

Pijamale colorate pentru fetite

Pentru un somn cat mai odihnitor, noi avem solutia: pijamalute 100% din bumbac. Toate sunt formate din doua piese si au diverse imprimeuri. Nu uitati de faptul ca fetitele adora personajele de desene animate si cumparati-le pijamale vesele - fie cu Hello Kitty, Violeta, Minioni sau cu oite adormite. 

Cat despre baietei, sigur le vor placea pijamalele cu Minioni

Nu stiti ce sa alegeti pentru un baietel nazdravan? Rasfoiti atunci sugestiile noastre de pijamale online. Gasiti articole de imbracaminte pentru toate categoriile de varsta. Unele sunt mai groase, altele mai subtiri, perfecte pentru noptile de primavara si vara.

Pijamale pentru mici si… maricei Bebelusii trebuie schimbati foarte des. Tocmai de aceea e bine sa aveti un raft plin cu pijamalute pentru copilasi. Unele body-uri din colectie au buline, altele sunt dungate, dar gasiti si simple. Pe gustul tuturor, cu alte cuvinte!

Body-uri haioase pentru bebelusi, din bumbac

de foarte buna calitate, grosime medie (200 gr/m) in culori foarte vii, din bumbac pieptanat, moale si placut pe pielea bebelusului, cu 2 capse pe umar si 2 capse intre picioare. Body-uri cu elasticitate mare, se intind pe latime si astfel vor fi confortabile atat bebelusilor mai slabuti cat si celor mai mancaciosi. 

Profitati de sugestiile noastre si alegeti sa le cumparati online! Pijamalele din oferte sunt atat pentru bebelusi, cat si pentru copilasi de 8-10 ani! Materialele folosite pentru obtinerea lor au o calitate exceptionala, iar culorile si imprimeurile dau o nota aparte de gingasie!