CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Majorat Băieți

Actualizat: 03 December, 2023 | Rating:

🎁 Au început majoratele, iar ideile de cadouri sunt invers proporționale cu invitațiile lunare! Ce ai putea să îi cumperi unui băiat de 18 ani care nu spune niciodată ce își dorește? Suntem aici să îți oferim câteva idei care să te inspire! Iată cele mai potrivite cadouri pentru un adolescent de 18 ani, de majorat, care începe curând viața de tânăr adult.

Gadget-uri cadou majorat băieți

Se apropie majoratul unui tânăr din familie sau dintre cunoștințele apropiate și nu știi ce să îi duci cadou? Mai mult ca sigur i se va părea util și va aprecia dacă va primi un gadget de ultimă generație. În acest domeniu, tehnologia a evoluat extrem de mult, astfel că aparatele care apar sunt intuitive și performante, iar tinerii din ziua de azi sunt la curent cu tot ce este nou și nu au nici o problemă în a învăța să le folosească. Dacă tânărul are mașină, poți investi într-o cameră de monitorizare potrivita sau într-un dispozitiv inteligent GPS, care îl va ajuta să ajungă oriunde își dorește.

Haine și accesorii pentru băieți

Împlinirea vârstei de 18 ani este un moment foarte important în viață, deoarece se face trecerea de la statutul de copil, la cel de adult. În general, adolescenții au parte de o petrecere de majorat, organizată de părinți, unde sărbătoresc și primesc multe cadouri semnificative. Așadar, dacă ai un copil, o rudă sau chiar un prieten de familie, care urmează să-și sărbătorească majoratul și ai de gând să participi, îi poți oferi cadou diverse haine și accesorii pentru băieți. Alege în funcție de gusturile acestuia și fă-i o bucurie pe măsură. În ziua de azi, acest domeniu este atât de variat, încât ai de unde alege.

Telefoane smartphone

Majoratul este ziua în care băiatul sau fata ta împlinește 18 ani și devine oficial major. Cel puțin în țările europene este considerat adult, există și alte reguli în țări precum America. Este ziua în care, de regulă, părinții îi organizează o petrecere alături de prieteni și rude. O zi în care se simte special și petrece alături de cei mai dragi oameni. Dacă vrei să îi faci un cadou care să arate cât ții la el, dar și să arate bine și să fie util, te poți orienta către telefoane smartphone. Tinerii adoră telefoanele și iubesc tehnologia cât mai modernă pentru ceea ce le oferă: accesul la informație.

Experiențe cadou pentru majorat

Momentul când băiatul tău sau un prieten împlinește 18 ani este special. Este momentul în care devine adult și își ia propria viață în mâini pentru a și-o construi așa cum dorește. De cele mai multe ori, la 18 ani băiatul încă se află în școală, dar poate da de permis, poate să intre oriunde, are un buletin de adult și în general este responsabil pentru faptele sale. Părinții încă sunt acolo, dar nu mai sunt atât de protectori cu el pentru că își poate purta singur de grijă. Dacă nu mai știi ce cadou să îi cumperi de ziua lui, noi îți oferim o idee: experiențe cadou pentru majorat. Sunt cel mai nou tip de cadou.

Cadouri amuzante pentru majorat băieți

Cadourile amuzante - o plăcere și o sursă de energie pozitivă pentru o petrecere de majorat a băieților. Tricourile, puloverele și gecile cu mesaje amuzante vor fi mereu binevenite pentru a înveseli atmosfera și a o face mai plină de bucuria majoratului. Un șort cu imprimeu haios, corelat cu majoratul băiatului ar fi un cadou simbolic și destul de amuzant pentru el și prieteni. Fă-l să se simtă special cu un cadou personalizat, memorabil, ce îi va aduce aminte de acea zi atât de minunată, unică și originală. Un clopoțel amuzant cu inscripție sau cană haioasă la fel ar fi niște idei de cadouri drăguțe.

Parfumuri pentru băieți

Majoratul băiatului tău este un moment important pentru care te poți pregăti luni în șir. Chiar dacă nu pare, de fapt majoratul are nevoie de o intensă planificare și organizare pentru a ieși perfect. În afară de planificarea încăperii și a muzicii, vei avea nevoie de un cadou cât mai potrivit. Dacă băiatul este un Don Juan deja cunoscut și care se preocupă de aspectul fizic mai mult decât de alte lucruri, poți să îi faci un cadou care să îl ajute să atragă și mai mult privirile. Îi poți oferi parfumuri pentru băieți pentru a atrage cele mai multe priviri și cele mai multe fete. Mireasma trupului este un element de sex appeal.

Cărți cadou majorat

Dacă vine majoratul băiatului tău, cu siguranță vrei să îi organizezi cea mai tare petrecere de majorat. Vei avea nevoie de o mulțime de lucruri, dar mai ales de cadouri pentru cel sărbătorit. Dacă nu mai știi ce să îi iei, va trebui să alegi ceva care să iasă din comun. Uneori cadourile cele mai potrivite sunt cele care urmează pasiunea celui sărbătorit. Dacă știi că sărbătoritul este pasionat de lectură, cel mai potrivit cadou îl reprezintă cărți cadou majorat. Ele îi vor oferi băiatului călătorii de neuitat pe tărâmuri necunoscute. Nu numai asta, dar îi pot lărgi orizonturile pe termen lung. Autoeducarea este cea mai bună.

Întrebări frecvente
Ce cadou poți oferi unui prieten la împlinirea majoratului?

Majoratul este o ocazie unică de a dărui pentru prima dată seturi de vinuri sau bere, pahare personalizate, jocuri de petreceri și de societate.

Ce cadou poți oferi fiului la majorat?

Pentru fiu un cadou deosebit ar fi un portmoneu sau geantă din piele, ceas, telefoan sau tabletă, căști și alte accesorii pentru calculator și gaming.

Ce cadouri poți oferi iubitului la 18 ani?

Pentru a bucura iubitul cu împlinirea majoratului poți să-i cadonezi un set de bere, jocuri amuzante pentru cupluri, jocuri pentru petreceri, cravată și butoni pentru cămașă.

Crazy Season la eMag!
Alege din timp cadourile de Crăciun pentru întreaga familie! Profită de REDUCERI! » Vezi Ofertele la eMag