CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Pijamale Online Pentru Bărbați - Modele Variate

Actualizat: 27 March, 2024 | Rating:

🎁 Avem mai multe opțiuni de pijamale online pentru bărbați - modele variate. Cauți idei? Avem. Cauți prețuri mici? Avem. Cauți inspirație? Avem. Hai pe site!

Pijamale online pentru bărbați - modele variate

Confortabile, practice si calduroase! Avem astazi o lista cu cele mai potrivite pijamale online pe care i le poti cumpara unui barbat. Stim ca tu te ocupi inclusiv de vestimentatia perechii tale si ca trebuie sa tii cont de cerintele si mofturile ei. Tocmai de aceea ne-am gandit sa-ti usuram treaba si sa-ti propunem cateva modele interesante!

Pijamale cu dungi, cu maneca lunga

- Pijama barbateasca Andreas. E facuta din bumbac, bluza are nasturi la gat, iar pantalonii sunt prevazuti cu un buzunar in spate.

- Pijama barbateasca Jan, albastru cu rosu si alb. Asigura somn odihnitor si e placuta la atingere.
- Pijama barbateasca Alex bleu. Datorita nasturilor, bluza poate fi imbracata mult mai usor. Pantalonii sunt lungi si monocromatici.
- Tricou Pijama. Mesajul inscriptionat pe el este inedit si, cu siguranta, atrage atentia. In plus, nu-si pierde din aspect nici dupa a zecea spalare.

Pijamale pentru primavara-vara

- Pijama Tommy Hilfiger. O recomandam pentru noptile mai reci de primavara, intrucat e cu maneca lunga. Are un aspect masculin destul de pronuntat.

- Pijama Henderson. Creat 100% din bumbac, modelul e cu maneca scurta si pantaloni lungi. E foarte lejer pe picior.
- Pijama cu pantaloni scurti Bonprix. Tricoul e simplu si lejer. In schimb, pantalonii ies in evidenta prin imprimeul cadrilat vesel. In talie, acestia au o bata elastica.
- Pijama cu pantaloni scurti Bonprix. Pentru un barbat mai conservator cumpara pantaloni negri, simpli, si un tricou cu dungi alb cu negru.

Pijamale cu model variat

- Pijama jerseu bumbac. Confortabila, placuta ca model si usor de imbracat.

- Pijama cu dungi. Impresioneaza prin culoare. Ca sa nu se mai ruleze, pantalonii sunt prevazuti in partea de jos cu benzi elastice.
- Pijama cu maneca scurta barbati. Perfecta de imbracat in noptile mai calduroase, aceasta pijama poate fi purtata nu doar in intimitatea casei, ci si in delegatii.
- Pijama plusata barbati. E foarte placuta la atingere si se spala usor.

Pentru aniversarea tatalui, fratelui sau a iubitului tau, noi iti recomandam sa alegi una din pijamalele online de mai sus si sa o comanzi cadou. Toate sunt realizate din materiale de calitate superioara, asigura confortul necesar si au un aspect deosebit. Mergi pe mana noastra si nu vei regreta!