CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Bărbați De 60+ Ani

Actualizat: 01 November, 2021 | Rating:

🎁 Cauți un cadou potrivit pentru bărbații care au vârsta de la 60 de ani în sus? Aici vei găsi o multitudine de idei și sugestii, care sunt menite a-ți veni în ajutor. Alege să dăruiești unui bărbat puternic în vârstă cadouri necesare și utile domeniului său de activitate, ce vor fi perfecte atât pentru hobby-urile lui, cât si pentru pasiunile sale. Ai putea opta și pentru un dar amuzant și simbolic.

1. Cadouri de lux pentru bărbații de 60 ani

Majoritatea domnilor care sunt trecuți de 50 de ani își doresc să aibă o apariție demnă de un bărbat. Aceștia preferă hainele simple dar calitative, care să îi facă să se simtă tineri din nou. Eleganță este extrem de importantă pentru seniori, de aceea, atunci când ești în căutarea unui dar pentru ei, uită-te după cămăși în dungi, carouri și modele cât mai clasice. Cadourile pentru bărbații de peste 60 de ani sunt destul de ușor de ales. Încearcă să le oferi lucruri frumoase care să le pună în evidență personalitatea. De exemplu, o cămașă uni, într-o culoare lila sau bej de la o firmă consacrată va fi purtată cu mândrie. 

2. Cadouri amuzante pentru bărbații de 60+ ani

Pentru această frumoasă vârstă de pensionare, ai putea găsi, pe lângă multitudinea altor idei de cadouri, și daruri amuzante și haioase pentru acești bărbați importanți din viața ta. Fie că este vorba de bunicul sau ruda ta apropiată, un strop de veselie va fi mereu binevenit la o zi de naștere sau, chiar, cu ocazia pensionării. Ai putea opta pentru tricouri, seturi de căni/pahare amuzante, inscripționate cu imagini sau mesaje haioase, ce îi vor înveseli. De asemenea, dacă este pasionat de gătit, poți să-i oferi un șort haios sau un seif pentru frigider, în care să-și păstreze băutura preferată.

3. Băuturi fine cadou

Să găsești cadoul perfect pentru un bărbat trecut de prima tinerețe este un lucru dificil. Băuturile au fost dintotdeauna o idee foarte bună și practică de cadou atunci când vine vorba despre bărbați. Alege ca acestea să fie mai speciale, să fie produse premium, din ediții limitate, din regiuni exotice, ambalate elegant în seturi cadou sau în cutii singulare, ce pot să surprindă. Ca și băuturi fine, cu o anumită tradiție și istorie în spate, poți alege dintre armagnac, cognac, whisky american, rom premium, gin, lichior catifelat, șampanie cu aur, vodkă artizanală, un vin bun sau de ce nu, țuică.

4. Portofele cadou bărbați 60 ani

Pentru bărbații cu vârsta de peste 60 de ani, cel mai potrivit cadou ar fi unul clasic, cum ar fi un portofel. Deși pare un accesoriu ușor de ales, lucrurile nu stau chiar așa dacă îți dorești să faci un cadou memorabil, astfel ăți sugerăm să ții cont de câteva criterii mai întâi. În primul rând culoarea și textura portofelului sunt destul de importante. Optează pentru culori clasice, elegante, care se potrivesc la orice ținută. Dacă îți dorești ca alegerea ta să fie purtată pe termen lung și îți dorești să investești în produse de calitate, alege pielea naturală. Fii de asemenea atent la compartimentare, pentru că este important să alegi un portofel încăpător.

5. Unelte de grădinărit

Cadoul pentru bărbații de 60+ ani depinde foarte mult de activitățile, hobby-urile și preferințele personale ale acestuia. Dacă acesta iubește grădina și tot ce ține de îngrijirea ei, cel mai potrivit ar fi să îi oferi cadou ustensile de grădină. În îngrijirea grădinii sunt necesare foarfece, fierăstraie, topoare, lopeți, cazmale, furci, greble și alte unelte mici. Acestea trebuie să aibă mânere comode și rezistente, iar capătul ascuțit să fie dintr-un metal durabil și inoxidabil. De asemenea, un sistem de irigare ar fi un cadou deosebit, astfel acesta nu ar mai fi nevoit să ude personal plantele.

6. Ceasuri cadou bărbați 60 ani

O vârstă ca aceasta necesită un strop de bucurie și fericire, mai ales la evenimentele importante din viața acestor bărbați curajoși și puternici. Doza de bucurie vine odată cu cadourile originale, necesare, cât și plăcute pentru sărbătorit. Un ceas ar reprezenta mereu un cadou drăguț și inedit, perfect a fi oferit bunicului, tatălui sau rudei care a împlinit 60 de ani frumoși. Dacă sărbătoritul este pasionat de istorie și tânjește după tinerețe, ai putea opta pentru un ceas clasic, de colecție. Totodată, un ceas modern, argintiu sau negru, confecționat din lemn/metal se va potrivi minunat pentru orice ținută.

Întrebări frecvente
Ce cadou să-i ofer bunicului?

Deoarece la sigur este persoana care are deja totul, un cadou probabil excelent ar fi niște bilete la teatru la un spectacol interesant, la operă sau la balet, deoarece dezvoltarea spirituală este mereu în vogă și e utilă.

Ce cadou să-i fac socrului?

Ai putea face cadou în dependență de hobby-urile pe care le are, probabil este un amator de piscuit și îi poți lua diferite accesorii pentru această ocupație, undiță, caiac, barcă sau alte accesorii în acest sens.

Ce cadou să iau bunicului de Crăciun?

Pentru bunic de Crăciun poți lua un aspirator robot, deoarece la o vârstă înaintată este greu de a face singur anumite lucruri, acest robot i-ar fi extrem de util și ușor în folosire, și nu va avea nevoie să facă efort în plus.

Cadouri Pentru Ziua De Naștere A Unui Bărbat
70 ani50 ani80 ani30 ani40 ani20 ani