CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cauți Un Ceas De Măsurare Tensiune Arterială? De Ce Te Poate Ajuta?

Actualizat: 26 April, 2024 | Rating:

🎁 De ce este utilă purtarea unui ceas de măsurare tensiune arterială, ECG? Utilitatea ceasurilor și brățărilor fitness este evidentă. De aceea, dacă investești într-un astfel de gadget, pentru tine sau pentru a-l face cadou celor dragi, alege unul care monitorizează atât activitatea fizică,,dar și starea de sănătate (ritm cardiac, tensiune arterială, măsurarea oxigenului din sânge).

Cauți un ceas de măsurare tensiune arterială? De ce te poate ajuta?

Cu toții ne dorim îmbunătățirea și menținerea unui stil de viață sănătos, să avem un program de somn bine stabilit, să mâncăm sănătos, să facem mai multă mișcare. Ceasurile fitness sunt unealta-aliat perfectă pentru monitorizarea distanței parcurse zilnic, însă există și variante cu mai multe funcții, care transmit notificări în legătură cu valorile ritmului cardiac și a tensiunii arteriale.

Poate fi cadoul perfect pentru tatal tău, mamei, celor din familie sau chiar pentru tine.  

De ce este utilă purtarea unui ceas de măsurare tensiune arterială?

Utilitatea ceasurilor și brățărilor fitness este evidentă. De aceea, dacă investești într-un astfel de gadget, pentru tine sau pentru a-l face cadou celor dragi, alege unul care monitorizează atât activitatea fizică, dar și starea de sănătate (ritm cardiac, tensiune arterială, măsurarea oxigenului din sânge). Un astfel de ceas este prevăzut cu funcții utile pentru sportivi, precum pașii efectuați, consumul caloriilor, timpul alocat exercițiilor, monitorizarea programului de somn.

Alte funcții includ și diverse alerte - alertă pentru respectarea programului de somn, sedentarism, alertă pentru anunțarea atingerii numărului de pași efectuați. Mai exact, ideea creării unui ceas de măsurare tensiune arterială a fost punerea la dispoziție a unui tensiometru clasic, care măsoară tensiunea constant și cu precizie, dar care să integreze și restul funcțiilor unui astfel de gadget.

Cui i se potrivește un astfel de ceas?

Statisticile naționale și internaționale indică faptul că nu doar categoria persoanelor în vârstă suferă de hipertensiune/hipotensiune, ci și persoanele tinere. Gadgetul este modern și își dovedește utilitatea, indiferent de persoana care îl poartă. În funcție de modelul ales, ceasurile măsoară tensiunea prin simpla apăsarea a unui buton sau pot fi setate pentru monitorizarea permanentă - setarea măsurării automate pe timpul nopții, fiind de un real folos pacienților hipertensivi.

Principalul avantaj al ceasurilor inteligente este faptul că fac posibilă monitorizarea stării de sănătate, indiferent de vârstă, dacă există sau nu probleme cu tensiunea. Achiziționarea este rapidă, produsul fiind găsit și în magazinele online, la un preț avantajos.

Ceasuri care vă ajută să aveți un stil de viață mai sănătos și inteligent.

Important! Ceasul nu este un dispozitiv medical! Masurarea ratei pulsului, tensiunii arteriale, oxigenul din sange, caloriile arse sunt orientative. Indicatorii pot fi utilizate in scopuri medicale si diagnostice. Masurarea tensiunii arteriale trece prin interpolare a datelor de la monitorul de frecventa cardiaca si nu pretinde sa precizie. Pentru masurarea presiunii corecte folosind calibrate si certificate dispozitive medicale.