CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Gravide

Actualizat: 20 April, 2024 | Rating:

🎁 O graviduță de multe ori este dezorientată și copleșită de achiziționarea lucrurilor necesare pentru bebeluș și astfel ajunge să facă investiții pe care ulterior le va regreta, descoperind că nu îi vor fi utile. Dacă vrei să îi oferi cadouri cu adevărat folositoare pentru ea sau pentru bebeluș, orientează-te către ore de relaxare sau CD-uri cu muzica preferată pentru ea, și haine de foarte bună calitate pentru micuțul din burtică.

Produse de îngrijire personală pentru femei gravide

Orice femeie care a rămas însărcinată trece prin diferite stări fizice și psihice. Cu siguranță că la un moment dat își va pune următoarea întrebare: "Care dintre schimbările prin care trec vor fi permanente?", și își va dori să facă tot ce îi stă în putere să reducă la minim efectele negative ale sarcinii asupra corpului ei. Pentru a da o mână de ajutor în acest sens, îi poți face câteva cadouri din categoria produselor de îngrijire corporală pentru gravide. Te poți orienta către produse pentru creșterea elasticității pielii, ameliorarea vergeturilor sau a prevenirii varicelor. O altă idee ar putea-o reprezenta cremele hidratante pentru ten.

Haine și accesorii pentru femei gravide

Femeia gravidă trece printr-o perioadă dificilă în care corpul i se transformă și are nevoie de cât mai multă odihnă pentru a crește în uter un bebeluș sănătos și fericit. Ea știe deja cât de importante sunt sportul, liniștea și mâncarea sănătoasă pentru cel mic care primește nutrienții din burtica sa. Fiecare zi este importantă și fiecare vitamină luată contează. De asemenea, în afară de hainele cumpărate pentru cel mic, gravida are nevoie de haine și pentru sine. Dacă vrei să îi faci un cadou util și apreciat îi oferi haine și accesorii pentru femei gravide. Are mare nevoie și te vei simți bine când o vei vedea purtându-le.

Cărți pentru femeile gravide

Femeile gravide au o perioadă specială în viața lor și vor trebui să fie foarte atente la sănătatea lor. De echilibrul organismului lor depinde dezvoltarea bebelușului. Cele 9 luni sunt vitale pentru dezvoltarea bebelușului pentru a fi cât mai sănătos. Femeia gravidă are nevoie de cât mai multă protecție și grijă din partea apropiaților. Dacă vrei să îi faci o bucurie unei femei gravide care se autoeducă pentru a crește un copil sănătos fizic și emoțional, o poți ajuta cu un cadou potrivit cum ar fi: cărți pentru femeile gravide. Astfel vor învăța rapid tot ce au nevoie înainte să nască bebelușul.

Decorațiuni pentru camera copilului

Cineva apropiat ție urmează să nască și te-ai decis că a venit momentul să îi faci un cadou? Nimic mai simplu! Sunt foarte multe lucruri de care are nevoie o viitoare mămică, de la accesorii pentru bebeluș, produse de îngrijire atât pentru ea cât și pentru cel mic, hăinuțe sau jucării, decorațiuni sau piese de mobilier pentru camera copilului. Dacă ai ales categoria decorațiunilor, te poți orienta către stickere de perete cu diferite mesaje sau personaje din desene animate, autocolante vesele pentru mobilier sau diferite modele de lămpi de veghe. Acestea din urmă, vor fi cu siguranță apreciate, odată cu trecerea timpului, de către cel mic.

Marsupii pentru bebeluși

Perioada sarcinii este una specială în viața unei femei. Multe persoane consideră că femeile gravide au o strălucire specială și arată mult mai bine. Perioada sarcinii este una frumoasă deoarece fătul se dezvoltă în pântecul mamei și la un moment dat chiar îl simte mișcându-se în burtica sa. Apropiații pot simți bebelușul cum lovește cu piciorul sau cum îi bate inima. Este o perioadă emoționantă din viața oricărei femei. Dacă vrei să îi faci o bucurie unei femei gravide, o poți face cu ajutorul unui cadou: marsupii pentru bebeluși. Sigur se va bucura să folosească un marsupiu să îl poată purta pe cel mic.

Genți de maternitate

O geantă de maternitate este primul lucru pe care fiecare viitoare mămică se preocupă să îl cumpere. Asta pentru că geanta de maternitate pare extrem de importantă pentru un nou început în viața de familie. De aceea aceasta trebuie să fie perfectă și să cuprindă tot ce e mai important. Iar dacă ai în preajma ta o femeie care urmează să aducă pe lume un copil și nu are încă o astfel de geantă, poți alege să îi faci cadou una. Nu este complicat de ales, pentru că în general modelele sunt concepute cu o mulțime de spații bine compartimentate și suficient de încăpătoare pentru tot ce au nevoie o mămică și puiul ei în maternitate.

Întrebări frecvente
Ce cadou pot oferi soției gravide?

Deoarece burtica crește de la zi la zi, un cadou bun ar fi hainele, astfel ai putea lua rochie, pantaloni, tricou, pulover etc. dacă îi cunoști mărimea, însă dacă nu știi ce mărime ea are, cel mai bine ea un voucher la magazin de haine ca ea să fie liberă în alegere.

Ce cadou pot oferi de Crăciun soției gravide?

Gravidele mereu au diferite pofte și doleanțe, ai putea face un coș cu dulciuri și alte produse gustoase pentru ea, pot fi și fructe exotice, ceva sărățel etc. Ești liber în alegere, poți să anticipezi o următoare poftă pe care o va avea de Crăciun.

Ce pot sa-i fac cadou iubitei gravide?

Pentru că nașterea este un proces destul de complex, deseori gravidele au nevoie de cărți sau alte produse informaționale. Ai putea să oferi cadou diferite cărți legate de graviditate, naștere și educarea copilului.