CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Trusouri De Botez Pentru Băieți

Actualizat: 08 October, 2021 | Rating:

Descoperă cele mai gingașe și delicate trusouri de botez pentru băieți. Alege din sugestiile noastre de culori, forme, material și print, cele mai originale trusouri, care reprezintă un cadou perfect cu ocazia zilei de botez a copilașului. Surprinde-i plăcut pe părinți și bunici cu acest dar minunat și special, ce va deveni unul memorabil atât pentru băieți când vor crește mari, cât și pentru părinți.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Trusouri băieți):

Trusouri simple de botez pentru băieți

Pe lângă alte idei, o recomandare atunci când îți dorești ceva simplu și simbolic pentru un botez ar fi să te orientezi către trusourile simple pentru băieți. Fie că vei deveni nană acelui copil sau că ești un membru de familie sau un prieten apropiat al părinților, ai putea, cu siguranță, să optezi pentru cele mai gingașe și delicate trusouri, ce vor fi potrivite copilașului. Orientează-te către culorile deschise ale nuanței de albastru, pentru a se potrivi cu sexul copilului, cât și către materiale sigure și inofensive pentru pielea micuțului. Trusourile simple vor face un botez mai drăguț și original.

Trusouri personalizabile pentru băieți

Ce poate fi mai mai frumos și mai drăguț pentru un botez al unui băiat decât trusourile personalizabile? Considerăm o oportunitate gingașă și delicată de cadou oferit unui băiețel micuț, ce peste ani va deveni un dar memorabil atât pentru copilaș, cât și (mai ales) pentru părinți. Trusourile pot fi personalizate cu data nașterii, numele băiețelului, kilogramele/gramele cu care s-a născut, centimetrii lungime, cât și ora nașterii, pentru că aceste detalii sunt unele dintre cele mai importante din viața copilașului și a părinților, astfel aceste hăinuțe, accesorii vor deveni pe viața inscripționate.

Trusou de botez băieți cu lumânare inclusă

Botezul este, pentru mulți dintre părinți, prima mare sărbătoare din viața copilului lor, prin urmare este de înțeles cât de mult își doresc ca totul să decurgă perfect, iar ziua să rămână marcată în calendarul familiei ca una memorabilă. Și totul începe cu un trusou bine ales. Este normal să dorești ca botezul celui mic sa fie un moment memorabil, fie că participi la el din postura de naș sau de părinte. Alegerea unui trusou de botez este un element foarte important în acest “peisaj”. Și pentru ca totul să decurgă fără probleme, alege un trusou care să fie complet - inclusiv lumânare, iar materialele să fie de cea mai bună calitate.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:emag.roookee.rosuperbebeshop.rocamerabebelusului.ro