Despre Noi

Scopul acestui site

Alegerea unui cadou reprezintă o mare provocare pentru mulți dintre noi și mereu am mers pe ideea că un cadou potrivit trebuie ales cu grijă și dăruit din inimă, ca și cum ar fi pentru sine. De aici și planul proiectului CadoLand: ca să poți face un cadou trebuie să cunoști bine persoana sau să te pui în locul ei, să-i cunoști dorințele și așteptările, să-i știi pasiunile, să ai și puțină imaginație și dedicare.

Munca noastră constă în găsirea acelor criterii importante în funcție de care poți alege cadoul potrivit și de a-ți oferi recomandări de produse care pot fi cumpărate rapid de la magazine online de încredere.

Care este originea denumirii site-ului?

Numele de CadoLand vine și de la Ciprian și Lavinia, cei din spatele acestui proiect de cadouri. Pentru a comunica oricând cu noi, adresa nostra de Facebook este aici. Ne dorim ca acest site să fie locul unde ne sfătuim, ne imaginăm, învățăm și împărtășim idei despre cum arată cadoul potrivit pentru cei dragi, indiferent de ocazie și preț.


În unele cazuri, dacă alegi să cumperi un produs prezentat, e posibil ca noi să primim un comision din partea magazinului care îți va vinde acel produs. Acest comision nu înseamnă că tu vei plati mai mult ci că magazinul își împarte o parte din profit cu noi ca și cost de promovare.