CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Servicii De Masă Care Pot Fi Oferite Cadou

Actualizat: 27 May, 2024 | Rating:

🎁 Tinerii căsătoriți au o nouă viață împreună și au nevoie de cât mai mult sprijin. De regulă părinții sunt cei care îi ajută și susțin cel mai mult. Dacă ești un prieten care vrea să îi ajute și să le facă o bucurie le oferi un cadou de casă, ceva util. Noi avem Servicii de masă care pot fi oferite cadou pentru tine. Astfel le vei face o bucurie mai mare decât crezi și își vor aminti cu drag de tine.

Servicii de masă pentru 6 persoane

Un serviciu de masă este cadoul ideal, clasic, universal, care nu se demodează și poate fi oferit oricui, indiferent de ocazie. Pentru ca acest cadou să fie într-adevăr util și nu uitat într-un colț prin casă sau și mai rău, dat mai departe, îți sugerăm să ții cont de mici detalii care vor face cu siguranță diferența. Alege niște vase de calitate, care să poată fi folosite atât în cuptorul cu microunde, cât și în mașina de spălat vase. Un serviciu de masă de înaltă calitate nu își va modifica absolut deloc aspectul odată cu trecerea timpului și nici nu se va zgâria. Desigur, și designul vaselor este important de avut în vedere.

Servicii de masă din porțelan

Știm cu toții că bucătăria este locul cel mai important al unei case, de fapt poate fi considerat sufletul oricărei locuințte deoarece aici toți membrii unei familii se adună la final de zi, povestesc ce au făcut, ce li s-a mai întâmplat, iau masa împreună și se bucură că sunt acolo. Se mănâncă feluri de mâncare gătite cu drag, se spun glume și povești, iar atmosfera este sau cel puțin, ar trebui să fie, una minunată. Dacă vrei să faci cadou ceva special unei femei din viața ta, îi poți oferi ceva util în bucătărie. Dacă nu știi ce, poți apela la servicii de masă din porțelan, un cadou pe cât de elegant, pe atât de util.

Servicii de masă de lux

Mâncarea are un alt gust atunci când este servită într-o veselă elegantă. Serviciile de masă sunt un cadou binevenit în orice casă. Ținând cont de tendințele actuale, cele mai populare și deosebite seturi sunt cele din porțelan, cristal, lut sau încrustate cu aur. Acestea pot fi pentru 4, 6, 8, 10 sau chiar 12 persoane, în dependență de model și motiv. Farfuriile din set sunt extrarezistente, pot fi folosite în cuptorul cu microunde și curățate în mașina de spălat vase. Puteți să le asortați cu un set de tacâmuri rafinate, din inox, cu o curbură ușoară a mânerului și cu un serviciu de ceai deosebit.

Servicii de masă stil tradițional

În orice casă există mai multe seturi de servicii pentru masă, din care fie lipsește o parte pentru că s-au spart farfurii, boluri sau platouri dealungul timpului, fie nu sunt suficiente atunci când se adună la masă toată familia extinsă. Așa că, niciodată nu vei da greș atunci când vei pregăti drept cadou un set de serviciu pentru masă. Mai mult, dacă nu știi foarte multe despre stilurile pe care le preferă cei cărora vrei să le oferi acest cadou, atunci alege stilul clasic. De ce? Pentru că stilul tradițional este potrivit în orice anotimp, în orice casă dar mai ales, pe orice masă, indiferent de ocazie.

Întrebări frecvente
Cui poate fi oferit cadou serviciul de masă ?

Serviciul de masă este un obiect util pentru orice gospodărie, astfel îți poți bucura mama, soția sau un cuplu la nunta lor cu un astfel de cadou practic și frumos. Este un cadou potrivit pentru orice sărbătoare, precum îmbină utilul cu plăcutul.

Ce conține un serviciu de masă ?

Un serviciu de masă reprezintă setul cu toate cele necesare servirii unei mese complete și plăcute. Acesta conține platouri, farfurii întinse, farfurii adânci, boluri multifuncționale, căni sau Calte pahare utilizate.

Ce beneficii aduce un astfel de cadou ?

Serviciul de masă va aduce un plus de eleganță meselor tale datorită designului deosebit. Totodată, vei uita de grija farfuriilor ce nu se potrivesc servirii mesei, întrucât vei avea la îndemână setul complet.