CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri De Mărțișor

Actualizat: 21 June, 2024 | Rating:

🎁

Pentru ca e perioada când primavara ne bate la ușă... oferiți cadou tradiționalul mărțișor oamenilor dragi din viața voastră. Vă puteți inspira din lista noastră de idei de cadouri de mărțișor, de pe CadoLand. Pe lângă șnurul alb- roșu și buchetul de flori, puteți dărui bijuterii, obiecte din ceramică sau lemn, haine din noua colecție primăvară-vară, un abonament la sala, spa, piscină, parfumuri fine sau un nou telefon sau aparat foto.

Buchet de flori cadou de Mărțișor

Mărțișorul este una dintre cele mai iubite sărbători ale românilor deoarece ea înseamnă bucurie, puritate și un nou început în general. Știm de când eram mici cât de frumoase erau zilele de primăvară, mai ales la școală când primeam mărțișoare. Era o zi frumoasă în care ne dădeam seama din roșul din obrajii băiatului că ne place și ne simțeam frumoase și apreciate. Chiar și azi primirea unui mărțișor este un gest frumos pe care puțini adulți îl mai practică mai ales la locul de muncă. De multe ori, mărțișorul a fost înlocuit cu un buchet de flori de primăvară. Este uneori mai facil să oferi flori unei femei decât să îi cauți prin magazine mărțișoare tradiționale.

Parfumuri pentru femei cadou de Mărțișor

Mărțișorul este o zi specială pentru noi, românii și un motiv în plus să facem cadouri femeilor pe care le placem sau le iubim. Încă din școală suntem obișnuiți să oferim mici cadouri fetelor din clasă și să le legăm șnururile roș-albe la mână. Este o tradiție frumoasă care precede venirea primăverii și așteptăm cu toții să scăpăm de gerul iernii și de zăpada grea, nu mai vorbim de temperaturile scăzute. Dacă vrei să faci un cadou deosebit femeii la care ții, lasă florile și bomboanele, broșele și mărțișoarele. Alege ceva care să iasă din comun și anume: parfumuri pentru femei. Astfel vor aprecia mai mult gestul.

Bijuterii pentru femei de Mărțișor

Cu ocazia mărțișorului, oferă-le femeilor dragi din viața ta bijuteriile cele mai simbolice sau, dimpotrivă, cele mai luxoase. Bijuteriile sunt un simbol al prospețimii, gingășiei și frumuseții unei femei, așa că un cadou oferit în acest sens, va arăta cât de mult o apreciezi, respecți si prețuiești pentru ceea ce este EA. Fie că este vorba de mamă, bunică, soră, iubită, soție sau alte femei iubite, bijuteriile le vor fascina și vor fi potrivite pentru orice categorie de vârstă. De asemenea, ai putea găsi atât coliere, brățări, cât si cercei și pandative drăguțe, confecționate din argint sau din aur.

Cadouri amuzante pentru femei în luna Martie

De mărțișor femeile primesc de obicei mici cadouri simbolice care vestesc venirea primăverii și alungarea iernii. Mărțișorul este un simplu al speranței într-o nouă primăvară și o reînnoire a naturii. Dacă vrei să ieși din tradițional și să oferi un cadou diferit femeilor din viața ta, poți apela la cadouri amuzante pentru femei, nu doar la tradiționala broșă sau mărțișorul de tip șnur alb-roșu. Sigur vor fi mai încântate că ai ieșit din conformism pentru a-i oferi ceva diferit și mult mai interesant. Femeile sunt mai atrase de lucrurile moderne aliniate cu personalitatea lor sau pasiunile lor.

Întrebări frecvente
Ce cadou original pot să fac de Mărțișor?

Dacă te-ai plictisit de banalele mărțișoare, poți opta pentru brățări personalizate în culorile reprezentative sărbătorii. De asemenea, există o multitudine de mărțișoare ce vin în set cu broșe deosebite ce includ elemente de cristal.

Ce cadouri se dau de Mărțișor?

Mărțișor este o sărbătoare tradițională sărbătorită în puține țări, astfel spectrul de cadouri e mai limitat. Însă, ideea cea mai clasică și simbolică ar fi mărțișorul sau orice alte articole vestimentare sau accesorii în culorile reprezentative.

Când se oferă cadoul de Mărțișor?

Aceste cadouri se oferă în perioadă sărbătorii respective, aceasta fiind în prima zi de primăvară, pe 1 Martie. Prin aceste cadouri demonstrezi încă o dată persoanelor dragi că le ești alături și în această primăvară.

Cadouri Pentru Cele Mai Importante Sărbători
ReligioaseDragobete8 martieMoș NicolaePașteValentine's DayHanuka