CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Modele Noi De Rochii Albe Elegante - Scurte, Trei Sferturi Sau Lungi?

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți Modele noi de rochii albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi? Nu mai alerga virtual. Avem o mulțime de opțiuni pentru tine. Dă scroll pe site

Modele noi de rochii albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi?

Toată iarna ai fost nevoită să porţi pantaloni sau blugi şi acum de abia aştepţi să îmbraci din nou rochiile albe preferate. Îţi dai seama însă că niciuna nu mai este în tendinţe, nu se mai asortează cu articolele vestimentare recente sau pur şi simplu vrei ceva nou. Dacă alegi materialele potrivite şi acorzi puţină atenţie informaţiilor de pe etichetă, nu trebuie să îţi faci grija în privinţa întreţinerii acestora pentru mai mult timp. Durează atât de puţin să fii gata în doar câteva minute, fie că trebuie să ajungi la serviciu, la o întâlnire de afaceri sau la una dintre petrecerile cu prietenii. Noi îţi dezvăluim, ca de fiecare dată, un pont: albul nu se demodează niciodată, de aceea îţi recomandăm câteva modele de rochii în nuanţe de alb, perfecte pentru sezonul cald.

Click pe rochiile albe preferate pentru detalii, marimi si preturi: 

Pentru că dispui de o gamă variată de modele, rochii albe scurte, deasupra genunchiului, trei sferturi sau lungi, poţi să porţi o astfel de ţinută pe timp de zi sau seara. Eleganţa transmite siguranţă şi încredere, dar şi mister în acelaşi timp. A fi elegant nu presupune nicidecum a fi extravagant. Depinde doar de tine cum îţi vei asorta ţinuta. Astfel, de la o petrecere de cocktail, seara, într-un restaurant, îţi poţi transforma outfitul într-o apariţie perfectă pentru un eveniment caritabil sau un concert clasic la Sala Palatului. Exemplele sunt nenumărate. Accesoriile vor fi utilizate într-un număr cât mai mic şi doar acolo unde este cazul. Pentru alungirea gâtului, o pereche de cercei cu reflexii argintii sunt exact de ce ai nevoie.

Poti cumpara online din Romania astfel de rochii albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi de pe FashionDays, AnswearIn Puff, Starshiners, DyFashion.
Dacă alegi o rochie alba cu umerii goi, portă la gât un colier gros, auriu, dar nu mai purta cercei deloc. Sau alege ceva discret. În orice caz, noi te sfătuim să porţi acest model de rochie, doar dacă ai umerii puţin mai laţi. Din punct de vedere estetic, poate reprezenta cea mai bună idee, şi este, de altfel, modelul preferat al multor vedete de la Hollywood. Desigur, lungimea recomandată este peste nivelul genunchilor. Completează-ţi ţinuta cu o pereche de pantofi stilleto. Culoarea rămâne să o alegi tu. Noi iti propunem astazi alb. 

Când vine vorba de această piesă de rezistenţă din garderoba oricărei femei, primul lucru care probabil îţi trece prin minte este talia de viespe. Ştii că multe rochii nu te avantajează din acest punct de vedere. Trebuie să iei în calcul că nu toate rochiile vin bine pe oricine. Ţine cont de conformaţia corpului tău, de înălţime şi greutate, şi întotdeauna probează rochia cu sutien. În fond, aşa vei ieşi cu ea la petrecere, nu? Dacă îţi plac modelele de rochii albe cu spatele gol, poartă un sutien din silicon, fără bretele. Sunt, într-adevăr, foarte elegante, în combinaţie cu elementele din dantelă de pe piept sau din jurul braţelor.

O rochie lungă, albă, te avantajează din toate punctele de vedere. Ştim, vei spune că te face să pari cu câteva kilograme în plus, dar nu este deloc aşa. Efectul acesta de ,,mărire” se datorează mai multor factori: accesorizare nepotrivită, model inadacvat configuraţiei corpului tău şi lista poate să continue. Poţi să ataşezi o curea neagră în jurul taliei, dar nu foarte lată, sau chiar o eşarfă uşoară, din mătase.

Materialul joacă un rol important, totodată, şi în acest caz există satinul, dantela şi bumbacul. Poartă o rochie cu dantelă în jurul bustului, dacă vrei ca acesta să pară mai mare, de exemplu. Bumbacul se şifonează foarte repede, dar pentru că permite pielii să respire, o să te simţi mult mai relaxată. Pentru evenimentele la care vrei să atragi toate privirile, satinul rămâne cea mai bună variantă. Este de asemenea foarte comod şi nu se şifonează la fel de repede ca bumbacul.

Combinaţia dintre alb şi negru creează un efect puternic. O altă culoare cu un impact la fel de mare este roşul. Dar pentru că vrei ca ţinuta ta să fie una elegantă, foloseşte orice nuanţă vrei tu din această gamă, doar pentru ruj. Rochiile lungi, până la glezne, creează un efect instantaneu de alungire a picioarelor, mai ales dacă sunt asortate cu o pereche de sandale, decupate, cu toc înalt. Pantofii se potrivesc cel mai bine cu un model de rochie mai scurt. În cloş, drepte, cu bretele sau fără, optează pentru modelul preferat de tine, dar ţine cont şi de sfaturile noastre, dacă vrei să faci o alegere fericită. În ceea ce priveşte dresurile, cel mai bine ar fi să nu porţi deloc, însă, unde este necesar imperios, caută cel mai subţire şi transparent model, într-o nuanţă foarte apropiată de culoarea pielii tale.
Poti cumpara online din Romania astfel de rochii albe elegante - scurte, trei sferturi sau lungi de pe FashionDays, DyFashionAnswearIn Puff, Starshiners.