CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Genți Din Paie - Cele Mai Noi Apariții, Pentru Plajă Sau Chiar Picnic

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Gențile din paie sunt un element statement în ceea ce privește accesoriile, vara completând perfect ținutele comode, văluroase, lejere - în oraș, la plimbări, la plajă sau chiar la picnic.

Genți din paie - cele mai noi apariții, pentru plajă sau chiar picnic

Gențile din paie sunt un element statement în ceea ce privește accesoriile, vara completând perfect ținutele comode, văluroase, lejere - în oraș, la plimbări, la plajă sau chiar la picnic. Deși revine în tendințele verii constant și este prezentă pe podiumurile marilor case de modă, geanta din paie nu se demodează, de fapt, niciodată.

De ce să îți cumperi minim o geantă din paie?

Știm că tendințele vin și pleacă, însă nu este cazul genților din paie: acestea sunt încadrate deja în lista accesoriilor statement. Ai, așadar, toate motivele să învestești în modelele preferate:
- Originalitate Bineînțeles că îți place să fii unică, iar vestimentația este amprenta stilului personal. O astfel de geantă adaugă o notă romantică, retro, contribuind la originalitatea ținutelor create.
- Varietate de modele Când vine vorba despre genți din paie, vei descoperi modele variate - nuanțe, forme, dimensiuni diverse - de la modele elegante, la cele tip rucsac și până la cele de dimensiuni mai mari, care pot fi purtate și la un picnic.
- Versatilitatea purtării Le poți purta la plajă, dar și la plimbările din timpul zilei și serii, chiar și când nu ești la mare. Se potrivesc cu ținute casual, alcătuite din blugi și bluze/tricouri, dar și cu rochii maxi și ținute elegante, create din fuste, topuri și sandalele preferate.

Unde poți purta geanta din paie?

Genți din paie, rochii vaporoase, colorate, papuci, saboți sau sandale confortabile - ai o singură direcție: spre plajă! Din fericire, cu puțină atenție poți integra geanta din paie în diferite ținute, pentru diferite ocazii speciale, exceptând zilele de bronz. De fapt, unele ținute create în jurul acestei genți pot fi extrem de chic: ținute romantice de seară, completate de un machiaj și o coafură adecvate serilor calde de vară sau ținute excentrice pe timpul zilei, cu elemente în culori aprinse.

Geanta din paie, în dimensiunea potrivită, se poate dovedi perfectă pentru zilele de picnic, atunci când vrei să transporți gustări și ceva răcoritor de băut.