CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

O Mașină De Făcut Paste Sau Tăiței De Casă, Un Cadou Util Oricărei Gospodine

Actualizat: 18 March, 2024 | Rating:

🎁 Cauți să faci cadou mamei sau bunicii o mașină de făcut paste și tăiței de casă? Sau poate vrei să-ți achiziționezi chiar tu una? Găsești aici cele mai bune recomandari în raport calitate - preț, în funcție de functionalitâți, material (inox) sau performanțe. Normal, cine nu iubește pastele? Sunt extrem de gustoase, rapid de preparat și sunt la îndemana oricui.

O mașină de făcut paste sau tăiței de casă, un cadou util oricărei gospodine

Cauți să faci cadou mamei sau bunicii o mașină de făcut paste și tăiței de casă? Sau poate vrei să-ți achiziționezi tu o astfel de mașină de paste în casă sau la restaurant? Găsești aici cele mai bune recomandari în raport calitate - preț, în funcție de functionalitâți, material (inox) sau performanțe. Normal, cine nu iubește pastele? Sunt extrem de gustoase, rapid de preparat și sunt la îndemana oricui. Folosiți rapid pastele și in supe, ciorbe - ne referim la tăiței sau fideaua de casă, noi zicem că cele făcute în bucătăria proprie sunt și cele mai gustoase. 

Tocmai de aceea credem ca o mașină de făcut paste acasă este un super cadou si o dotare corespunzătoare pentru cei care obișnuiesc să experimenteze în bucătărie tot felul de bunătăți.

Vezi aici cateva recomandari de masini de făcut paste, din onox, rezistente, usor de utilizat:

Mșinile de paste si tăiței sunt disponibile în mai multe variante:
- manuale (modele cu cilindru) - mecanice (modele cu extruziune) Mașinile de făcut paste cu cilindru sunt recomandate pentru utilizarea la domiciliu, întrucât sunt potrivite pentru a face paste pentru familie. Aceste modele sunt accesibile ca prețuri, dar sunt preferate și pentru că au dimensiuni mici, deci nu vor ocupa mult spațiu, pot fi operate și se curăță facil.

Ca mod de utilizare, mașina manuală funcționează după un principiu simpli: odată preparat aluatul, este împărțit în fâșii corespunzătoare pentru a putea fi trecute prin cilindru, care le va presa până la dimensiunile dorite. Ulterior, după ce fâșiile rezultate se usucă, le vei putea franjura și dimensiona conform preferințelor și tipului de paste dorit, iar aparatul va prepara pastele.

Cu aparatul de preparat paste si taitei Francesco puteti acum pregati pastele dvs. preferate, in mod profesional, acasa. Masina este actionata manual si este prevazuta cu mai multe adaptoare. Fixarea pe suprafata de lucru se face cu ajutorul unui surub de metal.
Setul include: 
Adaptor pentru foi de aluat – cu latimea maxima de max 150 mm cu 9 dimensiuni pentru grosimea aluatului
- Adaptor dublu reglabil pentru producerea de paste subtiri (taitei) de (1 mm) și pentru producția de taitei largi (5 mm), pentru spaghete ( 2 mm) precum si pentru producția de fidea mai lata - (6,6 mm) 
- Adaptor pentru producerea de ravioli umplute - carne, brânză, patrate sau dreptunghiuri cu marmeladă (4,5 cm).
- Rola pentru taierea aluatului.

Un cadou util pentru mama sau bunica ta! Vezi la detalii preturi si specificatii:

Cercetează online opțiunile disponibile în cataloagele magazinelor de specialitate și alege modelul care ți se potrivește: prețurile sunt avantajoase, iar condițiile de plată și livrare sunt adaptate în funcție de preferințe (plată cu cardul, numerar la livrare, livrarea prin curier rapid).