CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Idei De Cadouri Pentru Preoți

Actualizat: 11 October, 2021 | Rating:

Cauți cadouri pentru preoți și încă nu ai găsit ceva potrivit? Ți-am pregătit noi un mic ajutor de o mulțime de idei, ce îți vor ușura munca. Aici vei găsi cadouri simbolice, utile și necesare sau unele originale. Alege să dăruiești acestui slujitor de biserică un cadou inedit, ce relatează despre relația acestuia cu religia sau lucruri necesare slujbelor, lucruri utile activităților acestuia de zi cu zi.

Alegeri rapide:

* click pentru preț și disponibilitate la magazine online de încredere

Alege un tip de cadou (Preot):

Cadouri de lux pentru preoți

Mulți dintre noi cunoaștem un așa zis "preot cu har", un om cald, blând și bun, care te poate citi ca pe o carte deschisă și în fața căruia nu este necesar să spui prea multe cuvinte, întrucât îți știe gândurile și te ajută cu cele mai bune sfaturi și îndrumări. Deși o astfel de persoană nu pune accent pe lucrurile materiale, dacă dorești să oferi un cadou prețios, simbolic și pe care acesta să îl păstreze ca amintire, poți oferi o icoană sau un tablou bisericesc suflat cu aur sau argint. Mai poți opta pentru stilouri scumpe, serviete/genți bărbătești de calitate, sau cutii din piele naturală pentru depozitarea ceasurilor.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:fashiondays.roemag.romodivo.rob-mall.rohorologer.ro

Cadouri simbolice pentru preoți

Atât la sat, cât și la oraș, preotul a fost și este una dintre cele mai importante persoane ale comunității. Energia pe care o oferă enoriașilor săi este limitată, se consumă, dar nu se termină niciodată. Cadoul de apreciere pentru un preot poate fi ceva simbolic, precum o icoană, un lănțișor sau o brățară care să aibă o cruciuliță sau, de ce nu un ceas auriu care să iasă în evidență. Dacă ai norocul să existe în familia ta acel duhovnic, atunci cu siguranță este și mai ușor de ales cadoul perfect deoarece vei ști ce îi lipsește, ce vrea să înlocuiască sau ce dorește să adauge printre celelalte lucruri sfinte.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:vivre.robonami.roemag.roelefant.ro

Vrei idei de cadouri pe email?

Îți vom trimite un mesaj înaintea fiecărei sărbători importante.

Cărți cadou pentru preoți

Pentru a-ți arăta respectul față de preot și o mare recunoștință pentru mulți ani de slujire devotată poți să-i dăruiești o carte, care reprezintă atât un cadou simbolic, cât și unul original, mai ales că preoții își realizează profesia prin și cu ajutorul cărților. Fie că este vorba de o sărbătoare mare religioasă sau de o aniversare a slujirii sale în biserică, ai putea să optezi pentru cărți despre Dumnezeu, sfinți, originea lumii sau alte subiecte interesante și corelate cu profesia sa. O carte este ca o binecuvântare pentru oricine, un dar original și util, mai ales pentru un preot pasionat de lectură.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:libris.rocarturesti.rocartepedia.rolibrex.robookzone.rolitera.ro

Haine și accesorii vestimentare

Fie că în familia ta este prezent un preot, fie la școală ca profesor ori ai un duhovnic preferat, cu siguranță dorești a-i face o surpriză la un moment dat. Ei bine, trebuie să cunoști faptul că ei mai mereu sunt îmbrăcați în negru, deci un tricou, o vestă sau pantofi de culoare neagră, sunt mai mult decât bine primiți. Când vine vorba de accesorii, aici poate varia, însă spre final, se va ajunge la o brățară cu o cruciuliță, fie ea de aur sau argint, ori un lănțișor fin, sau de ce nu, un ceas deosebit. Cu aceste lucruri este imposibil să dai greș în fața duhovnicului tău pe care îl îndrăgești.

Magazine unde poți găsi astfel de produse:answear.roccc.euotter.rofashiondays.ro
Idei De Cadouri în Funcție De Profesie
InginerOspătarBucătarArtistȘefPolițistDoctor