CadoLand poate primi un comision de vânzare pentru unele produse recomandate. Află mai multe.

Cadouri De Moș Nicolae

Actualizat: 02 November, 2021 | Rating:

Sărbătorile de iarnă sunt un prilej bun de a face cadouri persoanelor la care ții. Este momentul să fii mai bun/ă. Cei mici adoră această perioadă pentru că urmează să primească o mulțime de cadouri, iar seria lor începe cu Cadouri de Moș Nicolae, pe 6 decembrie. Fiecare copil primește un cadou de la Moș Niculae dacă a fost cuminte, dacă nu a fost, va primi o nuielușă. Asta este tradiția și se păstrează și în prezent.

Cărți cadou pentru Moș Nicolae

Cărțile oferite cadou cu ocazia sărbătorii religioase de Moș Nicolae reprezintă un motiv în plus pentru fericirea și bucuria copiilor, dar și a adulților. Oferă copilașilor și adolescenților cărți cu subiecte legate de școală, de aventuri, proză, poezii, povesti, benzi desenate, cu abțibilduri, iar pentru adulți niște cărți ce au ca subiect dezvoltarea personală, finanțele personale, o poveste frumoasă și misterioasă de dragoste, știință, mai ales dacă aceștia sunt iubitorii lecturii continue. Cărțile mereu vor fi binevenite pentru a fi oferite ca și dar, în special, pentru copii, pentru a-și dezvolta intelectul.

Jocuri și jucării cadou Moș Nicolae

Moș Nicolae este o figură extrem de iubită de copiii din țara noastră încă de când a apărut datorită legendei sale. El a fost un om bun care a ajutat o familie de fete sărace cu bani pentru a nu se mărita silit. De atunci el vine în fiecare an în luna decembrie pe la casele copiilor și le aduce jucării și dulciuri. De aceea, este extrem de iubit de către copiii din toată țara și așteptat cu sufletul la gură în fiecare an. Dacă ai copii și vrei să le faci cadouri pe care să le adore, o idee ar fi să le oferi jocuri și jucării cadou Moș Nicolae. Vor fi cei mai fericiți să primească noi obiecte cu care să se joace toată ziua.

Puzzle cadou

Moș Nicolae se apropie cu pași repezi. Și pentru că vorbim despre luna cadourilor, iar aceasta este prima ocazie pentru a face un cadou cuiva drag, te poți orienta către un puzzle. Fie că este vorba despre un copil, un adolescent sau chiar un adult, puzzle-urile pot fi mereu apreciate. Te poți îndrepta către un puzzle cu piese mari și imagini simple pentru cei mici și către unul cu sute sau chiar mii de piese mici și imagini de o complexitate ridicată pentru adulți. Pentru un împătimit al genului, acest cadou interactiv va fi unul de bun augur pentru care îți va mulțumi în serile în care altfel s-ar plictisi.

Cadouri amuzante Moș Nicolae

Moș Nicolae ne oferă posibilitatea de a picura un strop de bucurie în sufletul celor apropiați. Alege să fii mai deosebit și optează pentru cadouri mai puțin obișnuite, de ce nu, chiar amuzante. Poate fi un tricou, hanorac sau cană cu un mesaj amuzant sau să reflecte o glumă din cercul vostru de prieteni și familie. O altă idee de cadou sunt seturile pentru familii sau cupluri, iar mesajele lor sunt mereu haioase. Puteți să căutați diverse lumânări parfumate sub formă de brioșe, brăduț, elf, steluțe sau ciorapi cu imprimeuri amuzante cu reni, oameni din turtă dulce, cu moșul sau ceva personalizat.

Întrebări frecvente
Ce cadou să iau de Moș Nicolae fiului?

De Moș Nicolae ar fi o tradiție escelentă de oferit cadou un ciorap (pungă) plin cu dulciuri de diferite feluri, deoarece Moș Nicolae are grijă să îndulcească viața copiilor mici.

Ce cadou să iau fiicăi de Moș Nicolae?

Pentru fiică ai putea lua o sanie, pentru că Moș Nicolae vine cu friguri și zăpezi, astfel e timpul perfect de a ieși cu săniuș cu prietenii și de petrecut cât mai mult timp cu ei.

Ce cadouri se oferă de Moș Nicolae?

Cu ocazia sărbătorii Moș Nicolae de obicei se oferă dulciuri (bomboane, ciocolate, acadele, biscuiți etc.), dar și jucării de pluș simblolice de iarnă (reni, spiriduși, ursuleți, iepurați etc.).

Cadouri Pentru Cele Mai Importante Sărbători
HanukaPașteValentine's DayMărțișorCrăciun8 martieReligioase